Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Fekete Antal highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

A dolgozók juttatásaiból hozták össze a milliárdos bizniszt

Házhoz jött az életbiztosítás a Volánbusz dolgozóinak – úgy, hogy nem is kérték. Célpont című műsorunk kiderítette, hogy a dolgozók béren kívüli juttatásaiból csípték le a havidíjat. Az alkusz cég 3 év alatt több mint egymilliárd forintot kereshetett.

Az ügyvéd észbe kapott, és kivette a bíró kezéből a hamis papírt

A DAKK Zrt. kirúgott szakszervezeti vezetője a bíróság szerint nem tudta bizonyítani, hogy a cégvezetés megtorlásként szüntette meg a munkaviszonyát, mert hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a vállalatnál általa tapasztalt több száz milliós túlköltés miatt. Feltűnt egy hamis dokumentum, amelyet a bíróság először csatolt a periratokhoz, majd gálánsan visszaadta a cég ügyvédjének.

Kirúgták a kutakodó érdekvédőt

Csak azután jött rá a Dél-alföldi Közlekedési Központ menedzsmentje, hogy eggyel kevesebb tagja van az üzemi tanácsnak, miután a testület újra Hoffmann Antalt jelölte a felügyelőbizottság tagjának, akinek feljelentése nyomán több százmillió forint értékű hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.

Egyik disznóságot tárta fel a másik után, kirúgás a hála

Szakszervezeti védettsége ellenére elbocsátották állásából Hoffmann Antalt, a Dél-alföldi Közlekedési Központ felügyelőbizottsági tagját, aki hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett a cég gyanús beszerzései miatt.
Találatok: [4]  Oldalak:   1