language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off

Helyek:

Felcsút highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Eddigi 6 éve alatt összesen 32,8 millió forint veszteséget termelt a felcsúti kisvasút

2020 szeptembere és 2021 szeptembere között a hivatalosan Vál-völgyi kisvasút nevet viselő turisztikai látványosság 9,1 millió veszteséget produkált. 2016-os indulása óta ezzel már 32,8 milliós mínusznál tart a 600 millió forint európai támogatásból épült projekt. Szél Bernadett volt országgyűlési képviselő kérte ki az üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól (FUNA) a kisvasút legfrissebb bevételi és kiadási adatait, amelyeket eljuttatott az Átlátszónak.

Mészáros Lőrinc polgármester megbízta Mészáros Lőrinc vállalkozót

Egy igen érdekes tenderen van túl Orbán Viktor kedvenc falujának vezetője. 6,5 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és az Euroaszfalt közös konzorciuma az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft. szennyvíztisztitó-telep korszerűsítése címén.

Brüsszel vizsgálná a felcsúti kisvasutat - Deutsch terel

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője hívta fel a figyelmet arra, hogy fideszes kollégája, Deutsch Tamás igyekszik elérni, hogy az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának (CONT) tényfeltáró küldöttsége csak a választások után nézzen utána a beruházásnak. A szocialista politikus Facebook-oldalán írt erről.
Találatok: [6]  Oldalak:   1