language

Kulcsszavak:

felszámolás - végelszámolás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [432]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hadházy bejelentése nyomán vizsgálni kezdte az OLAF a sosem működött mezőcsáti gyümölcsfeldolgozót

A független országgyűlési képviselő még 2022-ben írt a beruházásról, amely papíron 600, szerinte azonban csak néhány tízmillió forintot ér.

Közbelépett az ügyészség: mégis nyomozni kell az államtól milliárdokat szakító haveri cég miatt

A rendőrség korábban visszadobta a feljelentést, de az ügyészség ezt felülbírálva nyomozást rendelt el a Covid-tesztek milliárdos állami megrendelésén magát degeszre kereső, fideszes kötődésű cég fantomizálódása miatt. A bizniszben érintett másik, szintén haveri kötődésű cég is így igyekezett eltűnni, abban az ügyben a NAV már nyomoz.

Szijjártó gyakornokának cége közpénzmilliárdokat szakított majd, fantomizálódott - a NAV most nyomoz

A NAV szerint gyanús lehet, hogy a ferencvárosi parkolóbotrányban is érintett tulajdonos a 3,15 milliárdos állami Covid-teszt beszerzést elnyerő cégét egy 19 éves borsodi fiatalnak adta el, majd miután az osztalékot is megkapta belőle, felszámolták a vállalkozást.

Milliárdos állami megrendelés után eltűnő haveri cég: a rendőrség elutasította a feljelentést, Polt még kivár

A covid-tesztek milliárdos állami megrendelésén magát degeszre kereső fideszes kötődésű cég fantomizálódása nem tűnik bűncselekménynek – állapította meg a rendőrség, már egy hete. Ennek fényében érdekes, hogy csütörtökön érkezik majd meg Polt Péter válasza, hogy ő feljelentésként értékelte a hvg.hu cikke alapján írt ellenzéki kérdést, és továbbította a rendőrségnek.

Milliárdos tao-bukta. Az orosházi kézilabda-egyesület összeomlása

Kamatokkal együtt 1,3 milliárd forintot kellene visszafizetni a tao-támogatások szabálytalan felhasználása miatt az orosházi férfi kézilabdaklubnak, amely már 2022 nyarán visszalépett a bajnokságtól. Az illetékes államtitkárság vizsgálódik, a NAV nyomoz, felelősök egyelőre nincsenek.

Előre kifizette az állam a milliárdos szerződések felét a Covid-tesztekért a haveri cégeknek

Már mindkét, a Fidesz korábbi politikusaihoz köthető, és a Covid-időszakban közbeszerzés nélkül milliárdos állami megrendelésekkel megtolt cég felszámolása zajlik. Így hamarosan ugyanúgy eltűnnek, mint a túlárazott lélegeztetőgép-biznisz egykori szereplői. A szerződésekből kiderül az is, hogy a később megvásárolt gyorstesztek “nagykerárát” már előlegként átutalták a cégeknek.

Ujhelyi: most tüntetik el a „Covid-mutyiban” érintett fideszes cégeket

Hiába a milliárdos bevételek, a járvány után megszűntek sikeresnek lenni e vállalkozások.

Kapott 7,5 milliárdot az államtól, Seszták exminiszter felavatta, két év múlva bedőlt a kisvárdai csigafeldolgozó

„2019-ben még maga Seszták Miklós mutyiügyi miniszter, Kisvárda korlátlan ura adta át a Bourgogne Gastronomie Kft. új üzemét. 2021-ben aztán a cég csődvédelmet kért, 2022-ben pedig elrendelték a felszámolását. A Külügyminisztérium szűkszavú válaszából kiderül, hogy ők már 2021-ben felmondták a támogatási szerződést. Viszont úgy tűnik, futnak a pénzük után, hiszen a 2,5 milliárd forint megtérülését a felszámolástól és egy ingatlan eladásától remélik” – ezt Hadházy Ákos független képviselő írta Facebook-posztjában, amiben a kisvárdai csigafeldolgozó üzem csődjével foglalkozik.

Megszüntetik a céget, ami luxusházat vett, adott ki, majd adott el Varga Mihálynak

Úgy tűnik, tényleg csak azért jött létre a Gyenes Resort Kft. 2019-ben, hogy megvegyenek egy balatoni luxusingatlant, majd potom pénzért kiadják azt Varga Mihály pénzügyminiszter családjának. Ugyanis miután a legalább 169 millió forintot érő nyaralót Vargáék megvették tőlük, le is húzták a rólót.

Milliárdos károkozás? Folyik a felszámolás és a nyomozás az orosházi kézilabdaklub ügyében

Az adóhatóság tucatnyi végrehajtási határozata után a Gyulai Törvényszék megindította a felszámolási eljárást a jelentős tartozást felhalmozó Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület ellen. A NAV elismerte, hogy nyomoz, míg a kézilabda szövetség és a sportállamtitkárság mindent ellenőriz. A követelések és a rendelkezésre álló források köszönőviszonyban sincsenek egymással. Akár milliárdos lehet a károkozás mértéke
Találatok: [432]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>