language

Intézmények:

Fidesz highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3584]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Schadl György ügyvédjének irodája ad tanácsokat a fideszes többségű Budavári Önkormányzatnak

Havi 250 ezer forint megbízási díjért ad tanácsokat a Schadl-perben védőügyvédként felbukkanó Morvai Attila irodája a Budavári Önkormányzat jogi és gazdasági bizottságának az év végéig. A beszerzésekért és közbeszerzésekért, a gazdasági és jogi ügyekért, a költségvetésért, valamint a vagyonnyilatkozatok vizsgálatáért felelős bizottság elnöke a helyi Fidesz-frakció szószólójaként működő Gulyás Gergely Kristóf, alelnöke pedig az exjobbikos, ám jó ideje a Fidesszel együtt mozgó Varga Dániel. A külsős szakértők megbízásáról szóló javaslat is részben tőlük származik (a két másik aláíró is kormánypárti).

Fidesz-ellenzék nagykoalíció szavazta meg a polgármester több mint 6 milliós jutalmát

Szigetszentmiklóson fideszes képviselők támogatásával szavazták meg a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz kötődő polgármester hathavi extra illetményét. A fideszeseket most a 2019-es ellenzéki összefogásban LMP, MSZP, Jobbik támogatottságú képviselők segítették. Széles koalíciós többséget alkotva leszavazták a megmaradt ellenzék azt célzó javaslatát, hogy ne a polgármester jutalmára, hanem szociális célokra fordítsák a 6,6 millió forintot.

Közel egymillió euró – érdekes fordulatok a pécsi buszbotrány bírósági tárgyalásán

Titokzatos offshore cég thaiföldi bankszámlája, 900 ezer euróval kitömött bőrönd fél Európán végigcipelve, no és néhány, bíróság által megszólított fideszes politikus. A Volvo-gate néven elhíresült ügyben az utolsó előtti tárgyalást tartották ma a Kaposvári Törvényszéken. Ítélet a jövő hónapban várható.

EU-s pénzek nélkül áll az agráregyetemi fejlesztés, és ez még jó is lehet

Blokkolja a gödöllői központú agráregyetem fejlesztését az uniós pénzek visszatartása. Ez azonban a közérdek szempontjából akár hasznos is lehet, mert így nem annyira könnyű dobra verni az egykori állami vagyont.

Kecskeméti politikusok nevei a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagában

A Schadl-Völner-ügyként emlegetett korrupciós eljárásban kecskeméti személyek neve is felmerült. A KecsUP.hu ugyanakkor hangsúlyozza, „attól, hogy valakiről beszélnek egy kihallgatáson, még önmagában semmit nem jelent (…), a két kecskeméti politikust nem is hallgatták meg az ügyben, bűnösségük nem merült fel.”

Hazai ingatlanos cég névadója lett Orbán egyik "kedvenc" filozófusa

Roger Scruton kultuszát azzal is ápolják, hogy fideszes körök kávéházláncot neveztek el róla.

Fideszes hátszelet kap az ellenzett ezüstparti kikötő fejlesztője

Évek óta zajlik a siófoki csata a kikötőbővítés ügyében, a helyiek a polgármesterrel vállvetve védik a status quót.

A viharsarki üstökös. Egy alig ismert NER-es építőipari cég tündöklése

Csaknem negyvenszeresére nőtt egy gyulai cég éves árbevétele 2010 óta. Nem valamilyen startup vállalkozás, egy korábban jelentéktelen társaság, a Futizo Kft. produkálta e mesés felfutást 2010 és 2021 között az építőiparban. A Békés megyei cég helyi versenytársai mindeközben szinte elfogytak.

Keveset tesznek hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez a százmilliárdokért idecsábított multik

Gigantikus összegeket költ a kormány a külföldi multinacionális cégek beruházásainak támogatására. E gyárak azonban jórészt szigetszerűen működnek, a nemzetgazdaság fejlődését alig segítik.

Azzal vádolják az egri városi cég vezetőjét, hogy vett egy kanapét, de a kopott régi bútorát vitte be a helyére

Tavaly ősszel a Fidesz javaslatára nevezték ki egy egri helyi cég élére az MSZP korábbi polgármesterjelöltjét. Nem sokkal a kinevezése után a kft. rendelt egy új kanapét az irodájába több mint 900 ezer forintért. Pár héttel később kiderült, hogy az irodába mégsem a friss beszerzés, hanem az ő régi, használt kanapéja került, miközben nem tudni, hová tűnt az új példány.
Találatok: [3584]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>