Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fidesz highlight_off

Személyek:

Kardos Péter highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Sok pártnak jól jöttek a zűrös múltú Garabits összeköttetései

Focista állás, IKV majd privát ingatlanbiznisz után előbb MSZP-s, majd Fideszes politikai karrier - hihetetlen kanyarokkal jutott el a baloldali összefogásig Garabits Károly, aki egy hangfelvétel miatt lett nagyon kínos erzsébetvárosi szövetségeseinek. De a Fidesz sem lehet rá büszke.

Szerető és barátnő kedvéért ment a mutyizás Erzsébetvárosban - részletek a Hunvald-per vádiratból

Kisebbségi referens lett a szerető, vállalkozás-szervezési tanácsadó a kozmetikus, milliókat tett zsebre a kocsmatulajdonos - az ügyészség szerint Hunvald György Erzsébetvárosi polgármester segítsége nélkül ez nem történhetett volna meg a VII. kerületben. Részletek az [origo] birtokába került erzsébetvárosi korrupciós ügyek vádiratából - második rész.

"Saját részére is jó üzleti lehetőséget látott" - részletek a Hunvald-ügy vádiratából

Jól felépített, korrupt politikusok segítségével működtetett ingatlanspekulációs rendszer működött évekig Erzsébetvárosban, ahol értékes belvárosi házak estek ki az önkormányzat kezéből, és hoztak több tízmilliós hasznot - néha egyetlen nap alatt - új tulajdonosaiknak és az ügyletekben segédkező önkormányzati embereknek - derül ki a Hunvald György egykori polgármester és 24 másik vádlott elleni vádiratból, amely az [origo] birtokába került.

Hunvald: "ártatlan vagyok"

Nem érti Hunvald György volt erzsébetvárosi polgármester, hogy húsz hónapja tartják előzetes letartóztatásban, miközben a nyomozati iratokat megismerve ügyvédje arra jutott: nincs megalapozott gyanú a bűnösségére, sőt "őrizetbevételekor sem volt, az azóta lefolytatott bizonyítás pedig semmit nem tett hozzá, inkább elvett a gyanúból."

A VII. kerületi testület nem oszlatta fel magát

Sem a Fidesz, sem az MDF indítványát nem támogatták szerda reggel az erzsébetvárosi képviselőtestület feloszlatásáról, miután tegnap a kerületi ingatlaneladások gyanúsítottjaként őrizetbe vették Hunvald György MSZP-s polgármestert is.
Találatok: [5]  Oldalak:   1