Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fidesz highlight_off

Személyek:

Lasztovicza Jenő highlight_off
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Lemondott a TF dékánja

A TF dékánja szerdán felmentését kérte a Semmelweis Egyetem rektorától a karon rendezett összoktatói-dolgozói értekezleten. Tóth Miklós jelezte a rektornak, hogy a zavartalan szeptemberi tanévkezdés érdekében leköszön a dékáni posztról. Szél Ágoston elfogadta a dékán lemondását.

Belebukott az államvizsga-botrányba a TF dékánja

Lemondott a TF dékánja az államvizsgák körül kipattant botrány miatt. Tóth Miklós három diákot, köztük a fideszes Lasztovicza Jenő fiát az egyetem szabályait megszegve engedett államvizsgázni.

Rendőrök jelentek meg a TF-en

Délután kettőkor rendőrök jelentek meg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, ahol Lasztovicza Jenő fideszes politikus gyermekének diplomabotránya ügyében kora este még tartott Hamar Pál oktatási dékánhelyettes és Hrabacsik Mihály, a tanulmányi osztály vezetőjének meghallgatása.

Módosítják a TF tanrendjét a diplomabotrány után

Július végén tettek ismeretlenek feljelentést amiatt, hogy a Semmelweis Egyetem Testnevelési Karán csak a dékán segítségével tudott testnevelő-edző szakos diplomát szerezni három fiatal, köztük egy fideszes képviselő fia. Az egyetem pénteken úgy döntött, hogy megváltoztatja az eddigi tanrendjét és kreditrendszerét.

A Lasztovicza-botrány miatt felfüggesztették a TF dékánját

A Semmelweis Egyetem rektora augusztus 6-i hatállyal felfüggesztette Tóth Miklós dékán és Szalma László dékánhelyettes vezetői megbízását - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel azután, hogy a Testnevelési és Sporttudományi Karon lezárult az államvizsgákkal kapcsolatos szabálytalanságok gyanúja miatt indított belső vizsgálat első szakasza.

Felfüggesztették a TF dékánját és helyettesét

Tóth Miklóst és Szalma Lászlót magánokirat-hamisítás gyanújával jelentették fel ismeretlenek július végén, mert állításuk szerint csak a dékán segítségével tudott lediplomázni tenni három fiatal, köztük a fideszes képviselő, Lasztovicza Jenő fia.

Nyomoz a rendőrség a TF-es diplomabotrány miatt

Közokirat-hamisítás miatt zajlik nyomozás a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja ellen tett feljelentés alapján. A névtelen feljelentő szerint a dékán több diáknak is az államvizsga után vitte be a tanulmányi rendszerbe az ehhez hiányzó jegyeit.

Okirat-hamisítással gyanúsítják a TF dékánját

Csak a dékán segítségével tudott lediplomázni három fiatal a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának idei diplomaosztóján - állítja az a névtelen, aki a hvg.hu cikke szerint többek között befolyással üzérkedés, és okirat-hamisítás miatt jelentette fel a dékánt.

Lasztovicza szerint etikátlan és gusztustalan, hogy meghurcolták a fiát

Jogi lépéseket fontolgat Lasztovicza Jenő fideszes országgyűlési képviselő a fia diplomáját érintő, a hvg.hu oldalon hétfőn megjelent cikk miatt. A politikus szerint gyermeke jogszerűen kapta meg a végzettségét igazoló oklevelet.
Találatok: [9]  Oldalak:   1