language

Intézmények:

Fidesz highlight_off

Fidesz

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség (korábban: Fiatal Demokraták Szövetsége, röviden Fidesz) magyarországi jobboldali populista, nacionalista párt, 1990 óta jelen van az Országgyűlésben. 

1988-ban alapították főleg egyetemi és főiskolai hallgatók, a párt kezdetben liberálisként határozta meg magát. 1998-2002 között és 2010 óta kormányzó párt. A párt elnöke 2003 óta Orbán Viktor.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3696]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egyházi vezető nem lesz vádlott a pünkösdieket érintő 15 milliárdos költségvetési csalás ügyében

Hat évig tartó nyomozás után májusban emelnek vádat a Magyar Pünkösdi Egyházat érintő 15 milliárdos, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és pénzmosás ügyében. Az egyház volt vezetésének egy tagja sem kerül a vádlottak padjára, holott nehéz elképzelni, hogy semmiről se tudtak. Nemrégiben közel 6 milliárd forint értékben bűnügyi zár alá kerültek a pünkösdi egyházhoz tartozó ingatlanok.

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős polgármestere ellen, aki beköltözött az uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki a 46,5 millió forint uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba költözött be, erről a rendőrség tájékoztatta Hadházy Ákost.

Megtudtuk, kit talált meg Magyarországon a kémelhárítás az orosz befolyásolási hálózat felderítésekor

Két francia és egy Budapestről szerkesztett weboldal került európai titkosszolgálatok látókörébe. A szálak a Mi Hazánkhoz vezetnek, de a Visegrád Post nevű oldalt üzemeltető cégnek miniszterként Kásler Miklós is juttatott némi pénzt a saját keretéből. A befolyásolási hálózat felderítésében közreműködő forrásokból lapunk úgy tudja, a közvetve a Kremlből irányított hálózattal Moszkvának hosszabb távú céljai lehettek.

Harmincmillió forintot költött a CÖF a Dead Kennedystől lopott plakát kampányára

Idén először hirdetett online a kormányzati üzeneteket köztéri plakátokon terjesztő Civil Összefogás Fórum (CÖF), ráadásul nem aprópénzen: az óriásplakátokon is látható „Megvették őket kilóra” kampány egyetlen videójára összesen mintegy 30 millió forintot költöttek a Facebookon és a Google-ön a hirdetés teljes időtartama alatt, március 17–25. között, olvasható a Political Capital elemzésében.

A felégetett Ösvény. Gyújtogatással akarta felhívni a figyelmet a visszaélésekre

Nem engedte az ügyészség, hogy munkatársunk interjút készíthessen a letartóztatásban lévő H. Zsolttal, aki még február elején felgyújtott egy füzesgyarmati raktárat. A volt Fidesz-tagot, aki a Békés megyei politikai elit legfelső köreiig érő visszaélésekről tud, egy titkosszolgálati alezredes is meglátogatta.

Lázár megüzente a SPAR-nak, milyen csávók ők a Fideszben

Kedves hobbijának, a multik szapulásának hódolt Lázár János egy konferencián, az építési és közlekedési miniszter azonban ezúttal bőven ki is fejtette, hogyan viszonyul a magyar gazdaságban nélkülözhetetlen nemzetközi befektetőkhöz.

Szentgyörgyvölgyik árasztották el a Belváros–Lipótváros legendás független lapját

A Mai Belvárost, az V. kerület ingyenes lapját átlapozva elsőre úgy tűnik, hogy szinte minden oldalról Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester néz ránk. Van, hogy egy oldalon többször is. Akkor fogunk gyanút, amikor egy ünnepségen Szentgyörgyvölgyi Pétertől két emberre is Szentgyörgyvölgyi Péter áll.

37 millióba került a Fidesz balatoni frakcióülése – nem csak Mészárosnak fizettek

Összesen 37 millió forintba került a Fidesz-KDNP februári kétnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban – derül ki a 24.hu közérdekű adatigényléséből.
Találatok: [3696]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>