language

Akták:

Fideszes önkormányzati vezetők az Azori-szigeteken highlight_off

Fideszes önkormányzati vezetők az Azori-szigeteken

Fideszes önkormányzati vezetők az Azori-szigeteken

Az Európai Régiók Gyűlése (AER) 2011. évi közgyűlését az Azori-szigeteken, Ponta Delgada városban tartotta. Magyarországot  – évek óta sokmilliárdos köztartozást felhalmozó – fideszes önkormányzatok 12 fős delegációja képviselte, Mengyi Roland borsodi önkormányzati elnök vezetésével. A luxusprogramot a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége szervezte, ők fizették az utazási költségét és a napidíjat. Az AER a szállodai költségeket viselte.

 

 

 

Lájkold a K-Monitort Facebookon!

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

700 millió forintot kapott a Tenisz Szövetség egy világverseny megrendezésére

Közel félmilliárd forinttal tolta meg a kormány a Szűcs Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő által vezetett Magyar Tenisz Szövetséget. További 237,5 milliót is kap a sportág, hogy nemzetközi tenisztornát rendezzen az ország még az idén.

Azori-botrány: a rendőrség felfüggesztette a nyomozást

Felfüggesztette a rendőrség a napokban a megyei közgyűlési elnököknek egy múlt év végi, azori-szigeteki konferencián való részvétele ügyében indult nyomozást - értesült az MTI Hírcentrum hétfőn.

Eltitkolt utasok az Azori-szigeteken

Tovább bővült az azori-szigeteki utaslista! Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés fideszes elnöke is vitt magával kísérőt az atlanti-óceáni üdülőhelyen tartott november végi konferenciára, akárcsak Mengyi Roland borsodi elnök.

Kik fizették a fideszes „titkárnők” luxusnyaralását az Azori-szigeteken?

Miért kellett "titkárnőket" is az Azori-szigetekre utaztatni, s nekik miből fizették a luxusutat? - kérdezi Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke, és Rába Kálmán Vas megyei közgyűlési képviselő

Azori-szigeteki lobbisták

Páneurópai Roma Stratégia - egyebek mellett ennek a dokumentumnak a megvitatására hivatkozott az a tizenkét fideszes megyei önkormányzati elnök, akik a múlt héten az Azori-szigeteken töltöttek pár napot. Lapunk utánajárt, a stratégia valóban létezik, ám mindössze egy ajánlásgyűjtemény, amely jórészt már korábban megfogalmazott általánosságokat tartalmaz.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>