language

Személyek:

Flaisz Ferenc highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Magyar táj, olajecsettel - Pallag László (1950-2011)

A szeptember 24-én elhunyt Pallag László egykori kisgazda országgyűlési képviselő országos ismertségét a parlamenti olajbizottság elnöki posztjának köszönhette. 2000-ben a hírekben leggyakrabban szereplő és legtöbbet idézett politikus volt.

Olaj a bűzre X.

A kiskőrösi és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálatát követően az ügyet lényegében Nógrádi Zsolt vitte tovább, és kérte az ORFK segítségét apja eltűnése ügyében, és feltárta a rendőröknek - majd később az olajbizottság előtt is - Nógrádi József "helyi" alvilági kapcsolatrendszerét, amelyben szerinte Flaisz Ferenc és társai nagyon sok pénzzel tartoztak apjának. Mindezek ellenére a zsaruk számára továbbra is a családon belüli gyilkosság verziója szerepelt az első helyen, de holttest és érdemi vallomás hiányában mindezt csak a tapasztalatuk és a megérzésük súgta.

Tonhauser és Papa tanú lehet Nógrádi Zsolt perében

Tonhauser Lászlót és Sándor Istvánt, két olajügyekben jártas volt rendőrtisztet is tanúként idézné meg ügyében Nógrádi Zsolt, az olajbizottság egykori koronatanúja. Szerinte ugyanis a korábban a szervezett alvilág és a politika kapcsolatát vizsgáló nyomozók alátámaszthatják Pintér Sándorral és Boross Péterrel kapcsolatos állításait.

Nógrádi Zsolt: 50 millióért lehetett megvenni egy rendőrségi vezetőt

Nógrádi Zsolt az RTL Klub Akták című műsorában összefüggésbe hozott az olajmaffiával két újabb politikust: Boross Péter volt miniszterelnököt és Pető Ivánt, az SZDSZ egyik vezetőjét.
Találatok: [8]  Oldalak:   1