language

Lapok:

Kulcsszavak:

mentelmi jog highlight_off

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Gyurcsány az ügyészekkel "kaszinózik"

Ártatlan - mondja magáról Gyurcsány Ferenc. Abban viszont nem biztos, hogy ezt be is tudja majd bizonyítani magáról. Hívei persze már most hisznek neki. Amíg Gyurcsány beszél, ők hallgatnak. Addig maradnak némán a Központi Nyomozó Főügyészség előtt, amíg vezetőjük onnan ki nem sétál.

Közeleg Gyurcsány kihallgatása

"A reggeli futás közben az isteni Haraszty István, alias Édeske egyik installációja villant fel bennem, amikor a rendvédelmiek betiltott tüntetésén morfondíroztam" - írja Gyurcsány Ferenc pénteken reggel. "Keretezett alaplapon narancssárgára festett, egymás mellé illesztett söralátétek láthatók. A mű címe: Alávalók".

Szili Katalin: Gyurcsány szánalmas

Igennel szavazott az Országgyűlésben Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére; nem foglalkozott azzal, hogy volt párttársai, a szocialisták nemet nyomtak. Helyesnek tartja, hogy a volt miniszterelnök az igazságszolgáltatás előtt tisztázhatja magát a Sukoró-ügyben ellene felhozott vádak alól. Villáminterjúnk a volt házelnökkel, a Szociális Unió elnökével készült, és nem lehet, hogy ne essék szó benne Őszödről is.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>