language

Lapok:

Helyek:

Pakisztán highlight_off

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Minden idők legnagyobb kiszivárogtatása

Az amerikai történelem legnagyobb kiszivárogtatása a WikiLeaks nevű oldalon komolyan befolyásolhatja az afganisztáni háború kimenetelét, sőt az amerikai külpolitika egészét. A magyar katonák száma 2011-ig kétszáz fővel növekedne a kormány jelenlegi tervei szerint.

Kitoloncolták a volt pakisztáni kormányfőt

Navaz Sarif volt pakisztáni kormányfőt néhány órával hét éves száműzetése utáni hazaérkezése után kitoloncolták Szaúd-Arábiába. Sarif hét évi külföldi száműzetés után, Londonból érkezett repülőn Iszlámábádba, ahol korrupciós vádak alapján azonnal őrizetbe vették, helikopteren elvitték a repülőtérről, majd kitoloncolták: felszállították őt a pakisztáni légitársaság Dzsiddába tartó gépére, amely már fel is szállt.
Találatok: [3]  Oldalak:   1