language

Kulcsszavak:

foglalkoztatás highlight_off

Helyek:

Franciaország highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mélenchont is vizsgálják fiktív EU-s állások miatt

A párizsi ügyészség kiterjesztette az állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állások ügyében indult vizsgálatot Jean-Luc Mélenchonra, a radikális baloldali Lázadó Franciaország vezetőjére - erősítette meg szerdán a vádhatóság a Le Parisien értesülését.

Kiderült, hogy Fillon nem 86, hanem 82 óta szervezett közpénzeket a feleségének

A 12 nap múlva esedékes francia elnökválasztás konzervatív jelöltje, a családtagjai tisztázatlan parlamenti foglalkoztatása miatt ügyészi eljárás alatt álló Francois Fillon sajtóértesülés szerint már 1982-től alkalmazta a parlamentben a feleségét. A politikus mostanig nyilvánosan azt állította, hogy 1986 óta dolgozott mellette a felesége.

Fillon felesége ellen is vádat emeltek sikkasztás és hivatali visszaélés miatt

A párizsi ügyészség kedd esti bejelentése szerint az egy hónap múlva esedékes francia elnökválasztás konzervatív jelöltjének, Francois Fillonnak a felesége ellen is vádat emeltek. Penelope Fillont közpénz elsikkasztásában, hivatali visszaélésben és súlyos csalásban való bűnsegéllyel gyanúsítják. A pénzügyi visszaéléseket vizsgáló ügyészség január végén egy újsághír nyomán kezdte meg a vizsgálódást az elnökjelölt feleségének és gyerekeinek tisztázatlan parlamenti foglalkoztatása miatt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1