language

Kulcsszavak:

foglalkoztatás highlight_off

Helyek:

Szeged highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Menő divatmárkát gyártó céget kapott az államtól a szegedi püspök

Egy márkás pulóver áráért dolgoznak egy hónapig abban a cégben, amelyet ingyen kapott meg a szegedi egyházmegye. A kötöttárugyárban zömében megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak, ahol jobbára vitorlázók sportruházatának darabjait, olasz megrendelésre szállítják. A 2Rule márkának 2019-ben nem jött be a Szefo Zrt, de a Nanushka új megrendelő lehet a gyárban.

Milliárdos céget kap a Szeged-Csanádi Egyházmegye az államtól

A főleg megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Szegedi Fonalfeldolgozó Zrt.-t adja az állam az egyházmegyének. Az egymilliárd forintos árbevételű vállalatot 15 éven át csak miniszteri engedéllyel adhatja el a Szeged-Csanádi egyházmegye.

Feketén dolgoztatták a szegedi városőröket

Évekig feketén dolgoztatták a szegedi városőrség tagjait, a bérükre kapott összegből pedig 14 millió forintot csaltak el. Az egyesület ellen a NAV bűnügyi csoportja hónapokig nyomozott, a vádemelési javaslatot a napokban küldték meg az ügyészségnek.

Hűtlen és hanyag kezelés Szegeden?

Hűtlen és hanyag kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tett a szegedi Fidesz a helyi közlekedési társaság gazdálkodásának törvénytelenségei miatt.
Találatok: [4]  Oldalak:   1