Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Főkefe Nonprofit Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Nem hagyták az út szélén Csizi Pétert, a Mellár Tamás által legyőzött fideszes jelöltet

Csizi Pétert három nagy, patinás állami cég élére nevezték ki szeptember közepén: ő vezeti most már a FŐKEFE-t, az ERFO-t és a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.-t, értesült a hírről a Szabad Pécs. Csizi Péter is megáll tehát a saját lábán azt követően, hogy nem került be az új magyar parlamentbe, sem április 8-án, sem Balog Zoltán hirtelen jött lemondása után.

Csabdiban épít passzív házat a Vízügyi Főigazgatóság; zárt körben szétosztott milliárdok foglalkoztatásra

Komoly csalódást okozott a múlt hét azoknak, akik kedvelik a Miniszterelnökséget vezető miniszter diktálta tempót, amikor csak úgy röpködnek az uniós százmilliárdok. A múlt hét mindössze 115 pályázati döntést, értékben 6,6 milliárdot hozott. De nem kell aggódni, még nem értünk a forrásallokációs rally végére, nem a kiosztható pénz fogyott el, talán csak a pályázati értékelők és más közreműködők motivációja mérséklődött.

Helyreigazítás – nem a Főkefe fizette Freit

Tévesen írtuk január 20-án, hogy a Főkefe adott megbízásokat Frei Tamásnak. Az ismert tévés újságíró cégét valójában a Fővárosi Közterült Fenntartó Zrt. bízta meg tanulmányírással, személyes meggyőző erejének latba vetésével a cég érdekében.
Találatok: [7]  Oldalak:   1