Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Földényi György highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Fantomtagok a BKV egyik szakszervezeténél

Újabb BKV-s ügyben vizsgálódhat a rendőrség, miután az egyik érdekvédelmi szervezethez, a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezethez állítólag úgy léptettek be embereket, hogy azok nem is tudtak róla. A szakszervezet vezetője a hvg.hu-nak azt mondta, amint tudomást szerzett az esetről, intézkedett az adatlapok visszakéréséről.

BKV: A létszámstop ellenére felvették a szakszervezetis fiát?

Létszámstop ide vagy oda, a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) alkalmazta a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) vezetőjének, Földényi Györgynek a fiát – tudta meg a hvg.hu. A közlekedési társaság vezetése és az érdekvédő között - forrásaink szerint - egy zavaros tankolási ügyben is kialakult együttműködés.

Új BKV-ügy: akik ingyen tankolhattak

Újabb BKV-s ügyben nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya – értesült a hvg.hu. A gyanú szerint a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) autóbusza másfél éve ingyen tankol a cég telephelyén.

BKV: pánikban a szakszervezetek

A „gumikerekes” szakszervezeti vezetők voltak ott azon a tárgyaláson, ahol az érdekvédők állítólag pénzt kértek a 2008-as sztrájk után – állították lapunknak BKV-s és munkavállalói források. Földényi György fenntartja: nem vett részt ilyen jellegű megbeszélésen, és arról sincs tudomása, hogy más érdekvédők ezt tették volna.
Találatok: [4]  Oldalak:   1