language

Személyek:

Földesi-Szabó László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [190]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Két per indult Jakubinyi ellen

Még idén ismét bíróság elé kell állnia Jakubinyi Róbertnek, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatát érintő Egymásért Egy-másért Alapítvány botránya egyik főszereplőjének, akit Pintér Sándor lejáratásának kísérlete miatt vádolnak vesztegetéssel. Jakubinyi októberben egy másik ügyben első fokon már négy évet kapott szintén vesztegetésért.

Földesi-Szabó új védővel kér jogorvoslatot

Ügyvédet váltott az Egymásért alapítvány áfacsalásért és csempészésért jogerősen hatéves letöltendő szabadságvesztésre ítélt egykori vezetője, Földesi-Szabó László, akit a várható felülvizsgálati eljárásban Berényi András helyett már Jován László véd – értesült a Magyar Nemzet.

Politikai körökről vallott az elítélt Földesi-Szabó

Nem tud belenyugodni jogerős 6 éves ítéletébe Földesi-Szabó László (54). A Blikk információi szerint a volt rendőrtiszt, akit csalással és sikkasztással vádoltak meg, szorosan együttműködött a nyomozó hatósággal hazatérte után, hogy tisztázza magát.

Földesi-Szabó azt hitte, a titkosszolgálatnak dolgozott, amikor adót csalt és csempészkedett

A bíróság nem fogadta el Földesi-Szabó László, az Egymásért Egy-másért alapítvány milliárdos csempészettel és adócsalással gyanúsított elnökének védekezését, miszerint "azt hitte, a titkosszolgálatnak dolgozik". Ráadásul az egyébként a jog szerint az államot megillető százmilliók nagyobbik részéről még mindig nem tudni, hol van.

Hat év börtönt kapott Földesi-Szabó László

A korábbi tárgyalás szünetében elmenekült Földesi-Szabó László, ezért a péntek ítélethirdetés közben megbilincselték, úgy kellett végighallgatnia, hogy hatévi börtönbüntetést kap.

Fordulat Földesiék ügyében?

Várhatóan senkit nem marasztal el ma a Fővárosi Ítélőtábla a titkosszolgálati szereplőktől hemzsegő Egymásért Alapítvány ügyében, mivel a megváltozott körülményekre hivatkozva a védők és az ügyészség is új elsőfokú eljárást indítványozott – írja a Magyar Nemzet.

Államilag kiképzett bűnözők

Szinte mindenki kapkodja a fejét, amikor egyik ügyről a másikra kiderült, hogy a gyanúsítottaknak vagy vádlottaknak bizonyosan voltak titkosszolgálati kapcsolataik. Ez vajon hogyan történhetett meg?

Elnapolták Földesi-Szabó másodfokú tárgyalását

Elnapolta az Egymásért alapítvány ügyében milliárdos sikkasztással és hűtlen kezeléssel vádolt Földesi-Szabó László volt rendőr ezredes és társainak másodfokú büntetőperét a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn azért, mert Jakubinyi Róbert közelmúltban történt ausztriai elfogása, kiadatása és előzetes letartóztatásba helyezése miatt újra meg kell nyitni a bizonyítási eljárást.
Találatok: [190]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>