Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Földhitel és Jelzálogbank highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Nyomoznak a privatizációs ügyekben

Az NNI a Bábolnai Élelmiszeripari Rt., a Mol, a Földhitel- és Jelzálogbank, a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. privatizációjával kapcsolatban indított nyomozást. Az ÁSZ megállapította, ezen ügyek 2004 és 2007 között legalább tizenötmilliárdos kárt okoztak az államnak.

Továbbra is hallgat az NNI a privatizációs nyomozásról

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a nyomozás érdekeire hivatkozva továbbra sem árul el részleteket az állami cégek privatizációja miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárásról.

Privatizációs nyomozás

Számvevői kifogások nyomán négy, évekkel ezelőtt lezárult privatizációs ügylettel kapcsolatban indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda. Sok a homályos pont.

Kölcsönspirálra és elsietett tőkeinjekcióra harapott rá az NNI

Kölcsönspirál, kifogásolt részvényüzlet, jól fizetett tanácsadók, elsietett tőkeinjekció - az Állami Számvevőszék által kifogásolt gyanús privatizációs ügyletek miatt kezdett nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Privatizációs ügyletekben indult eljárás: 15 milliárdot bukhatott az állam

Legalább 15 milliárd forint értékben tárt fel szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék négy egykori állami vállalat privatizációjánál.

Nyomoznak a Bábolna és a Mol privatizációja után

Büntetőeljárást indított a rendőrség több nagy állami cég privatizációjával kapcsolatban ismeretlen tettes ellen. A nyomozás számvevőszéki jelentések alapján indult, amelyek szerint a cégek - például a Bábolna Rt. és a Mol - értékesítésekor legkevesebb 15 milliárd forint kár érte az államot.

Nyomozás indul több hazai cég privatizációja ügyében

A Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés gyanújával indított büntetőeljárást a Bábolnai Élelmiszeripari Rt., a Mol, a Földhitel és Jelzálogbank, valamint a Lóversenyfogadást szervező Kft. privatizációjával kapcsolatban.
Találatok: [10]  Oldalak:   1