language

Intézmények:

Földművelésügyi Minisztérium highlight_off
Quaestor Értékpapír Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Fazekas: Honnan kellett volna tudnom Marcsika ügyleteiről?

Zűrös moszkvai kapcsolat, karcagi piramisjáték, elúszott százmilliók. Belebukhat ebbe egy miniszter?

150 milliárdnak a titkosszolgálatoknál is be kellett volna jeleznie

A Tarsoly Csaba-féle pénzemberek világszerte sündörögnek és nyalakodnak, mondta Lázár János a Quaestor-botrány kulcsfigurájáról az Indexnek adott interjújában. De vajon kinek a feladata lett volna a miniszterelnök és más magas rangú politikusok körül „sündörgő és nyalakodó pénzemberek” közül kiszűrni a Quaestor csaló vezetőjét? Az Alkotmányvédelmi Hivatalé? A pénzügyi felügyelet szerepét ellátó MNB-é?

Quaestor-ügy: Fejek hullanának, ha az ellenzéken múlna

A Hungária Értékpapír Zrt-nél dolgozott a Földművelésügyi Minisztérium egyik helyettes államtitkára – tudta meg a Magyar Narancs. A cég csődje miatt vesztett a tárca 410 millió forintot. Közben az MSZP azt várja az MNB-től, hogy a jegybank maga kártalanítsa a Quaestor csődjében érintett kisbefektetőket. A Liberális Párt pedig Matolcsy György és Windisch László felmentését követeli a kormányfőtől. További részletek a videóban.

Lázár: 410 millió állami pénz odaveszett

A Földművelésügyi Minisztériumnak 410 millió forintja ragadt bent az egyik brókercégénél, erre vezetett a kormányzati vizsgálat – jelentette be csütörtökön Lázár János. A miniszter szerint a mostani Quaestor-ügyben mégis a legnagyobb felelőssége nem másnak van, mint az MSZP-nek.

Oroszországban sok minden előfordulhat

Hetek óta nyomozunk a nemrég letartóztatott egykori agrárdiplomata, Kiss Szilárd után. Utánanéztünk Sziky Gyulának, a vállalkozónak, aki fideszes és szocialista politikusokkal is jóban volt. Szikynek túl sokat járt a szája, ez okozta Kiss vesztét is.
Találatok: [5]  Oldalak:   1