Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Forgács & Kiss Ügyvédi Iroda highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kik fölözik le az évszázad magyar üzletét?

A Paksi Atomerőmű újabb blokkjai már 13 milliárdba kerültek, pedig a területen még egy fűszálat sem tettek keresztbe. Annál inkább vannak vizsgálatok és reklámköltségek.

Gyanúsítottként hallgatták ki Rudi Zoltánt + Videó

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával hallgatta ki szerdán a BRFK Rudi Zoltánt. Az egykori tévéelnök nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen. Dr. Békés Ádám, Rudi Zoltán ügyvédje sajtóközleményt adott ki. Szövevényes ügyről van szó.

Tízmilliókat kaszált Kiss Elemér irodája

Mintegy bruttó huszonötmillió forintot fizetett ki az elmúlt három esztendőben a Magyar Televízió (MTV) Kiss Elemér korábbi kancelláriaminiszter érdekeltségének, a Forgács és Kiss Ügyvédi Irodának – tudta meg a Magyar Nemzet.

Már nyilvános a Forgács és Kiss iroda munkadíja

Összesen 26,9 millió forint értékben kötött szerződést a Nemzeti Autópálya Rt. a Forgács és Kiss Ügyvédi Irodával, Kiss Elemér korábbi munkahelyével. A pontos összeget a cég vezetője azután hozta nyilvánosságra, hogy az [origo]-ban megjelent: titkosan kezelik ezeket az adatokat.

Titkosak az állami cégek szerződései

Nem nyilvánosak a Közlönykiadó Kft., illetve a Nemzeti Autópálya Rt. által a Forgács és Kiss Ügyvédi Irodával kötött szerződések. Annak ellenére, hogy mindkét esetben állami tulajdonú, közpénzekből működő vállalkozások szerződtek, üzleti titokra hivatkozva nem adják ki a dokumentumokat. Az igazságügyi államtitkár szerint az állami cégek szerződései elvileg - bizonyos különleges esetektől eltekintve - most is nyilvánosak.

Lemondott Kiss Elemér kancelláriaminiszter

Kiss Elemér kancelláriaminiszter pénteken azonnali hatállyal lemondott posztjáról. Medgyessy Péter miniszterelnök elfogadta a lemondást. Kiss utódjáról később döntenek. Medgyessy utasítására legkésőbb hétfőig minden kormánytagnak nyilvánosságra kell hoznia, hogy az elmúlt 5 évben milyen cégekben volt tulajdonrésze, illetve tisztsége.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>