language

Akták:

Fővárosi hirdetőoszlop-mutyi highlight_off
Kormány vs. Norvég Alap highlight_off

Fővárosi hirdetőoszlop-mutyi

Fővárosi hirdetőoszlop-mutyi

2015. szeptember 30.-án a főváros rendkívüli felmondással megszüntette a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó MAHIR Cityposter Kft.-vel kötött szerződését. A beterjesztő, Kocsis Máté szerinte „jó erkölcsbe ütköző" a még 2006-ban kötött kontraktus. Akkor egy baloldali és egy jobboldali reklámcég kapott kedvező feltételekkel plakáthelyeket: a MAHIR azonban az Orbán-Simicska konfliktust követően kegyvesztett lett. Az Intermédia Kft.-vel (jogutódja a JCD Zrt.) kötött hasonló
kontraktust viszont változatlanul fenntartanák (az utódcég azóta a jobboldalhoz sorolt).

Kormány vs. Norvég Alap

Kormány vs. Norvég Alap

2014 tavaszán a Kehi a Miniszterelnökség utasítására kezdte el a Norvég Alap által támogatott szervezetek vizsgálatát, melynek végén több szervezetet feljelentett. Azonban a lezárult ügyészségi vizsgálat csupán adminisztrációs hibákat tárt fel a norvég pénzeket felhasználóknál. Később kiderült, a vizsgálatot személyesen Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezte.


 

 

 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1]  Oldalak:   1

Van, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a Fidesz szeretné

Simicska Lajos egyik nyilatkozata szerint meglepő ugyan,de Magyarországon még mindig jogállam van, és tényleg úgy tűnik, a kormánypártok sokszor ütköznek falakba, ha bírósági ügyekről van szó. A Mahir hirdetőoszlopaitól a nagyot mondó államtitkárokig sokféle politikai színezetű presztízsügyben veszítettek, összeszedtük a legfontosabbakat.
Találatok: [1]  Oldalak:   1