Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Frei Tamás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Házkutatást tartottak az FKF-székházban

Információink szerint házkutatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) székházában az úgynevezett kamutanulmányok ügyében.

Helyreigazítás – nem a Főkefe fizette Freit

Tévesen írtuk január 20-án, hogy a Főkefe adott megbízásokat Frei Tamásnak. Az ismert tévés újságíró cégét valójában a Fővárosi Közterült Fenntartó Zrt. bízta meg tanulmányírással, személyes meggyőző erejének latba vetésével a cég érdekében.

Frei, Pálffy, Farkasházy, Rákay, Bayer – mi a közös bennük?

Senkit nem lep meg, ha kiderül, hogy egy közéleti személyiség politikai kapcsolataiból előnyt kovácsolt. Azon sem döbbenünk meg, ha valaki annak ellentétét teszi, mint amit korábban mondott. Többnyire a szereplők sem feszengenek. Még akkor sem, ha okuk lenne rá.

A fővárosi cégek átvizsgálásai folytatódnak

Visszaüthet a bűnbakképzés és az át nem gondolt megújítási szándék a fővárosi fürdőcégnél. Két év alatt összesen nettó 30 millió forintért szerződött le cégén, a Reporting Kft.-n keresztül Frei Tamás a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-hez

Frei Tamás harmincmillióért volt véleményvezér az FKF-nél

2008. április 1. és 2010. április 1. között összesen harmincmillió forintra (plusz áfa) szerződött le Frei Tamás az FKF Zrt.-hez. A szerződés szerint ezért a pénzért véleményvezér szerepet kellett vinnie, személyes meggyőző erejét kellett latba vetnie, tanulmányokat kellett írnia.
Találatok: [6]  Oldalak:   1