Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Futó Sándor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hagyó vallott - kik retteghetnek most a csengetéstől?

Ha igazak a hírek, és Hagyó Miklós vallomást tett, hamar több új szereplő is a nyomozók látókörébe kerülhet a fővárosi korrupciós botrányok kapcsán.

Végállomás, kiszállás!

Noha leginkább Hagyó Miklósra és az MSZP-re látszik ráégni a BKV-botrány, a közlekedési vállalatból kinyerhető javakat az SZDSZ sem tolta el magától.

BKV-vizsgálat: nulla felelősség

Tóthfalusi György volt igazgatósági elnök és a fővárosi közlekedési tanácsnoki posztról nemrég lemondott Lakos Imre meghallgatásával folytatta munkáját a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult bizottság.

Hatalmas botrány! Magnófelvétel buktatta le Mesterházyt

A fővárosi tulajdonú BKV-t és a privatizált Ferihegyi repteret érintő eljárásokban már tavaly arra jutottak a nyomozók, hogy sérülni fognak a nagypolitika érdekei.

Hagyó után Demszkyt is elsodorhatja a BKV-lavina

Igazi SZDSZ-es nagyágyú került a rendőrség hálójába a BKV-nyomozás során. Az eddig érinthetetlen Mesterházy Ernőt, a főpolgármester bizalmasát a BRFK felbujtóként hallgatta ki.

BKV-botrány: új igazgatósági tagok a gyanúsítottak közt

Hűtlen kezelés miatt három új gyanúsítottja van a BKV-ügynek, köztük van Tóthfalusi György volt igazgatósági elnök és Mesterházy Ernő városházi főtanácsadó. Az Fn.hu összeállítása.

BKV: Gyanúsított Tóthfalusi György és Mesterházy Ernő is

Három új gyanúsítottja van a BKV-botránynak. A BRFK nyomozói hűtlen kezelés gyanújával hallgatták ki Tóthfalusi Györgyöt, a BKV igazgatóságának SZDSZ-es elnökét, Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor főtanácsadóját, egy kommunikációs cég vezetőjét.

Másra is terhelő vallomást tettek Antalék

Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója és Balogh Zsolt korábbi megbízott vezérigazgató nemcsak Hagyó Miklósra, hanem Tóthfalusi Györgyre, a BKV igazgatótanácsának szabad demokrata elnökére is terhelő vallomást tett...
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>