language

Személyek:

Gál István highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Felmentették a hűtlen kezeléssel vádolt polgármestert

Jogerősen felmentette Gál István korábbi SZDSZ-es balmazújvárosi polgármestert és két másik vádlottat a Debreceni Ítélőtábla a nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól, amelyet egy útépítéssel kapcsolatban emeltek ellenük. A bíróság szerint a szándékos elkövetés nem állapítható meg, így a hűtlen kezelés vádja sem. Nem állapítható meg továbbá, hogy kötelezettséget szegett volna bármely vádlott, valamint az sem, hogy a polgármester hatáskört vont volna el a képviselő-testülettől.

Felmentették Balmazújváros volt SZDSZ-es polgármesterét

Első fokon felmentette Gál István korábbi SZDSZ-es balmazújvárosi polgármestert és két másik vádlottat kedden a Debreceni Törvényszék a nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól, amelyet egy útépítés miatt emeltek ellenük. Az ítélet nem jogerős.

A vádlottak padjára kerülhet az SZDSZ-es expolgármester

Újabb szabad demokrata politikus kerülhet a vádlottak padjára. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerint Balmazújváros volt SZDSZ-es polgármestere megalapozottan gyanúsítható hűtlen kezeléssel. A nyomozók úgy számolnak, Gál István hatvanmillió forintnyi kárt okozott a településnek még 2005-ben. Gál István jelenleg az uniós pénzek felhasználását felügyeli.

Erzsébetváros csak a jéghegy csúcsa

A napokban hosszabbították meg Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatását. A VI. és VII. kerületi botrányokon kívül hazánkban csupán az elmúlt egy évben még 12 önkormányzati bűnügy pattant ki.

Bűncselekménnyel gyanúsítják a volt balmazújvárosi polgármestert

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó bűncselekmény gyanúsítottja lett Gál István, a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat SZDSZ-es képviselője, Balmazújváros volt polgármestere.
Találatok: [8]  Oldalak:   1