language
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [55884]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Eltűnt EU-s pénzek: kiderült, hogy már 2018-ban megszüntették a nyomozást

A 2016-ban kirobbant botrány után indult nyomozás során a NAV öt gyanúsítottat hallgatott ki, majd két év múlva csendben lezárták az ügyet.

Rengeteget kerestek Matolcsy Ádám és barátai a Nemzeti Bankon

A Magyar Nemzeti Bank több százmilliárd forintos vesztesége ellenére is nyereségesek lettek tavaly a jegybank rendszeres partnerei. A bank székházát felújító holding több mint 13 milliárdos profitot ért el tavaly, míg a jegybank kommunikációját végző cég 3 milliárdos árbevétele mind a Nemzeti Banktól érkezett. Jól ment Matolcsy György fiának bútorcége is, Matolcsy Ádám 300 millió forint osztalékot vett fel a cégből.

Minden állami tulajdonú kastély magánkézbe adható lenne a benne lévő a képekkel és bútorokkal együtt,

Nemcsak az ingatlant, de a benne lévő bútorokat vagy festményeket is ingyen megkaphatják azok, akik sikerrel pályáznak az állami kastélyok tulajdonjogára. Ráadásul csak azokat az épületeket kell majd továbbra is közcélra használni, amelyekben az átadáskor működik például múzeum. A Momentum szerint több kastélyt szándékosan zárhattak be, hogy magáncélra használhassák majd azokat az új tulajdonosaik.

MÁSFÉL MILLIÁRD A HÁBORÚ ÁRÁN SAJNÁLKOZÓ KAMPÁNYRA, 230 EZER FORINT EGY EGYOLDALAS ORBÁN-LEVÉL DIZÁJNJÁRA

A kormánypropaganda gyártása és terjesztése óriási üzlet, különösen Balásy Gyula cégeinek. Rogán Antal minisztériumában nézhettünk bele a költések részleteibe.

Százmilliárdokat tehettek zsebre a kormányközeli építési cégek

Rekord árbevételt, több mint 300 milliárd forintot könyvelhetett el az állami építkezéseket is rendre elnyerő Market Zrt. Garancsi István érdekeltségén kívül más kormányközeli üzletember építőipari cégei is jó évet zártak. Például Mészáros Lőrinc vállalkozásai több 10 milliárdos tételben fizettek ki osztalékot a tulajdonosoknak. Hadházy Ákos független képviselő szerint jól beazonosíthatóak azok az állami pályázatok, amelyekkel kapcsolatban előre meg lehet mondani, hogy ki nyer.
Találatok: [55884]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>