Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Gálos Tibor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Kocsis István, egy sokáig védett személy

2008 közepén az akkor kormányzó Gyurcsány Ferenc küldte el. Ennek valós okai máig tisztázatlanok, de a szocialista miniszterelnökhöz állítólag az MVM-vezér egyre szélesebb körű jobboldali kapcsolatairól jutottak el hírek. MVM-es távoztát követően a fővárosi irányítású BKV vezetője lehetett, ahonnan sem a – jogerős elmarasztalással valóban meg nem erősített – MVM körüli botrányok, sem a kormányváltás vihara nem mozdította el.

Elfüstölt milliárdok: Kocsis Istvánt még ki sem hallgatták

Az állami Magyar Villamos Művek (MVM) 2007–2008-as, tízmilliárdok eltűnésével járó gyanús ügyletei kapcsán két éve vizsgálódó Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) ismereteink szerint még ki sem hallgatta Kocsis István akkori vezérigazgatót, jelenlegi BKV-vezért.

Gyorsan megszüntetett MVM-nyomozás

Az MVM gyanús ügyei kapcsán az előző vezérigazgatóval, Mártha Imrével összefüggő büntetőeljárás nemrég bűncselekmény híján lezárult. Elődje, Kocsis István jelenlegi BKV-vezér időszaka kapcsán viszont még mindig nyomoznak.

12 milliárdra perlik Kapolyi cégét

A Vértesi Erőmű kártérítés iránti keresetet nyújt be Kapolyi László cége, a System Consulting Zrt. ellen, miután a System az erőmű egy hónapja kelt felszólítása ellenére az általa okozott igen jelentős mértékű kárt nem fizette meg - közölte az MTI-vel hétfőn a Vértesi Erőmű.

Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a Vértesi Erőmű

Feljelentést tesz a Vértesi Erőmű ismeretlen tettes ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt, mivel felmerült azoknak a felelőssége, akik 2008 végén az erőműnek jelentős anyagi hátrányt okozó áramvásárlási szerződéseket kötöttek.

Feljelentést tesz a Vértesi Erőmű a Kapolyi-ügy miatt

Büntetőfeljelentést tesz a Vértesi Erőmű Zrt. igazgatósága a tavalyi évben kötött áramvásárlási szerződések miatt.

Botrányokat termel a Vértesi Erőmű

Áramvásárlási kudarc, gyanús biomasszaüzlet, furcsa telekvásárlások. Ez csak egy szelete azoknak az ügyeknek, amelyek jellemezték az állami tulajdonú Vértesi Erőművet, és olyan lehetetlen helyzetbe hozták, hogy a teljes vezetőség leváltása után most az üzemben is óriási létszámleépítés várható.
Találatok: [10]  Oldalak:   1