Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Ganz-Skoda highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Megkapta az engedélyt a miskolci villamos

Megkapta a típusengedélyt a Skoda-konszern járműve, így a cég szállíthat 31 villamost Miskolcnak. Az első kettő ezek közül 2014 elején érkezik a városba. A járművekre kiírt pályázaton a Skoda az olasz AnsaldoBredát előzte meg.

Trükkök és tuják

Dilettáns pályázatok, megtorpedózott eredmények, önkormányzati leszámolási kísérletek közepette zajlanak az uniós támogatású közlekedésfejlesztési projektek.

Egy lépéssel közelebb jutott a Skoda a miskolci villamostender-gyõzelemhez

Miskolc több mint 30 milliárd forint értékben venne villamost, de már a negyedik tendert hirdette meg, mert eddig mindegyik sikertelenül zárult. Tavaly a Skoda nyert, ami ellen a spanyol CAF és az olasz Ansaldo is fellebbezett. A CAF kérelmét hétfõn elutasította a Közbeszerzési Döntõbizottság.

Nem létező villamossal nyert villamostendert Miskolcon a Skoda

Miskolc már a negyedik villamostenderét írja ki, és a határán van annak, hogy a 38 milliárd forintos beruházás jelentős részét kitevő uniós támogatást elveszíti. A legújabb tendert is megtámadta az egyik vesztes cég, miközben az [origo] birtokába jutott szakértői vélemények alapján valóban nincs minden rendben a nyertes Skoda pályázatával.
Találatok: [8]  Oldalak:   1