Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Garadnai András highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Az Antal-szerződést magyarázta a BKV-elnök

Ideiglenes intézkedés volt, hogy a volt vezérigazgatóval rövid időre kötöttek szerződést, amíg nem tisztázzák, milyen módon foglalkoztassák - mondta Garadnai András, aki a sajtóból értesült a fejleményekről.

Hagyó Miklóst szerdán hallgatja meg a vizsgálóbizottság

Szerdán hallgatja meg a BKV ügyeinek kivizsgálására alakult fővárosi bizottság Hagyó Miklóst és Garadnai Andrást. Balogh Zsolt meghallgatását a testület nem vette napirendre. A vizsgálatról szóló jelentést ezután készítik el, a választások és a sajtónyilatkozatok miatt viták várhatóak.

Szerdán hallgatják meg Hagyó Miklóst

Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettest, valamint Garadnai András volt igazgatósági elnököt szerdán hallgatja meg a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság.

Rendszerhibára hivatkoznak

A BKV igazgatóságának volt SZDSZ-es elnöke szerint nem volt lehetőségük a BKV-nál történt visszaélések feltárására, míg a budapesti közösségi közlekedést felügyelő, szintén szabad demokrata politikus úgy véli, nem bennük, hanem a rendszerben van a hiba – derült ki a BKV ügyeit vizsgáló bizottság tegnapi ülésén.

Szerdán hallgatják meg Lakos Imrééket

Tóthfalusi György volt igazgatósági elnök és a közlekedési tanácsnoki posztról nemrég lemondott Lakos Imre (SZDSZ) meghallgatásával folytatja munkáját szerdán a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság.

BKV-ügy: Demszkyt is meghallgatják

A BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság szerdai ülésén tizenegy személy, köztük Demszky Gábor, Ikvai-Szabó Imre, Hagyó Miklós testület előtti meghallgatásáról is döntött.
Találatok: [6]  Oldalak:   1