Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Garamhegyi Ábel highlight_off

Garamhegyi Ábel

1969-ben született, nőtlen. A szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett PhD-fokozatot 1998-ban, majd a műszaki egyetemen szerzett MBA kiegészítő diplomát 2002-ben. Hollandiában nemzetközi területfejlesztési kurzuson vett részt,városmarketing specializáción.
Angol, orosz és német nyelven beszél.
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Olajfa Zrt.

A gazdasági olajfa-koalíció máris virágzik: Bulgáriában közös bizniszbe fogott Kóka János, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és Oszkó Péter - írja a holnap utcára kerülő Heti Válasz. A vállalkozás magyarországi cége 2005 és 2008 között 720 millió forint közpénzhez jutott.

MÁV Cargo: Garamhegyi cáfolja a korrupció-gyanút

Nem tud arról a közlekedési minisztérium egykori államtitkára, hogy gyanúsítottként "képbe került" volna a MÁV Cargo privatizációjával kapcsolatban folyó ügyészségi nyomozásban.

Gulya menlevelet kapott

Mivel csak „aggodalmakat oszlatott el, stratégiát alkotott, médiaarculatot tervezett, és koncepcióvázlatokat készített”, nem sértette meg a lobbitörvényt az a cég, amely 1,6 milliárd forintos sikerdíjat kapott a MÁV árufuvarozó cégének, a MÁV Cargónak a privatizációja körül elvégzett munkálataiért – állapította meg a Központi Igazságügyi Hivatal (KIH).

Minisztériumi beismerés

A gazdasági minisztérium korábbi államtitkára, Garamhegyi Ábel elismerte, hogy a MÁV Cargo-privatizáció kezdetén fogadta a Rail Cargo Austria képviselőit, és tárgyalt velük. Szakértők szerint a MÁV Cargo-üzlet még korántsem lefutott ügy, mind a két állam versenyhivatala vizsgálja a tranzakciót, amely akár az Európai Bizottság elé is kerülhet.

Betegen keres milliárdokat? – ismerősei GKM-tisztségviselők

Budapesten most senki nem vállalja szívesen az ismeretséget Gulya Andrással, akinek a cégét a Rail Cargo Austria 1,9 milliárd forintért bízta meg lobbizással. Ám Gulya – iwiw-oldala tanúsága szerint – nagyon sok fontos embert ismer: többek közt Dióssy Gábort, a Máv Cargo tenderlebonyolítást végző elnökét, Kóka János korábbi gazdasági minisztert vagy épp Braun Róbertet, akinek cége a MÁV-leánynak is adott tanácsokat.

Garamhegyi-ügy: 15 éve a gazdasági tárcánál L. Zoltán

Már 1992 óta teljesít vezényléssel szolgálatot a gazdasági tárcánál az az ezredes (lapunk információi szerint L. Zoltán), aki a szaktárca államtitkárának érdekében megpróbálta a rendőrséget rávenni: vegyék ki a rendszerből Garamhegyi Ábel gyorshajtását.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>