language

Helyek:

Gárdony highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Egymás után nyeri a közbeszerzéseket a helyi választási bizottság elnökhelyettesének cége

Három gárdonyi beruházás kivitelezését is ugyanaz a cég nyerte el idén januárban. A Tóth István polgármester (Fidesz) által szignózott határozatok összesen nettó 200 millió forintról szólnak, ám összességében ennél sokkal több (köz)pénz folyt már a kápolnásnyéki vállalkozáshoz. A Fenyő-KHT Kft. egyik tulajdonosa Hegyi József, a gárdonyi Helyi Választási Bizottság elnökhelyettese. Neki és üzlettársának több közös vállalkozásuk van, amelyekből az egyik L. Simon László érdekeltségébe került.

Belterjes vállalkozói kör újította fel a gárdonyi ravatalozót, az alpolgármester fia is érintett

Tavaly januárban adták át a felújított Agárdi ravatalozót Gárdonyban. Azóta kiderült, a beruházásban nemcsak az alpolgármester fia, de az egyik önkormányzati képviselő cége, és egy olyan vállalkozás is érintett, amely az utóbbi években sorra nyeri a város által kiírt közbeszerzéseket.

Törvénytelenül köthetett szerződést hatvan évre a gárdonyi önkormányzat egy veszteséges céggel

Nem túl stabil hátterű céggel kötött hatvan évre bérleti szerződést a gárdonyi önkormányzat egy part menti beruházáshoz. A végrehajtásokkal megterhelt Kft. veszteséges, de állítólag hitelből és befektetői hozzájárulásból igazi “Sport várost” hozna létre a gárdonyi szabadstrandon több száz millió forintból. A Fejér Megyei Főügyészség szerint a bérleti szerződés törvénytelen volt, és a székesfehérvári törvényszéken keresetet nyújtottak be a semmissé tétele érdekében.

Hiába a közérdekű adatigénylés, Gárdony titkolja képviselőinek vagyonnyilatkozatait

Ez már csak azért is fontos, mert ahogy arra a Gárdonyi közlöny rámutatott: a gárdonyi önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozatai mégsem nyilvánosak. És hogy tovább bonyolódjon a helyzet: úgy tűnik, nem is nagyon tesznek rá kísérletet, hogy az legyen.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>