language

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off

Lapok:

Hírextra highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Lakos szerint kár volt a Centrumra bízni

Elképesztőnek, döbbenetesnek nevezte a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési tanácsnoka hétfőn, hogy a korrupciógyanús ügyek és a kerékbilincselési problémák idején a budapesti belső kerületek pályáztatás nélkül ismét a Centrum Kft.-re bízzák a parkolási feladatokat.

Az alpolgármester szerint Dávid rosszindulató

Rosszindulatú az MDF elnökének azon feltételezése, hogy a terézvárosi önkormányzat egy adott parkolócéget szeretne "bebetonozni" a pozíciójába - hangsúlyozta Bajor Zoltán Terézváros alpolgármestere Dávid Ibolya szerdai sajtótájékoztatójára reagálva.

Újabb hazai botrány! Közpénzből milliárdos szállodamutyi

A Magyar Villamos Művek furcsa ügyei folytatódnak. A HírExtra beszámolt a MVM-ben Kocsis István vezetése alatt történt pénzügyi szabálytalanságokról.

Legyen vizsgálóbizottság és feljelentés az MVM ügyei miatt

Parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását és nagy kárt okozó gazdasági visszaélés miatt feljelentést szorgalmazott Medgyasszay László (KDNP) a Magyar Villamos Művek (MVM) körüli homályos ügyek miatt hétfőn az Országgyűlésben interpellációjában.

Nincs lehetetlen: újabb MVM-milliárdok magánzsebekben!

Nehéz örökséggel néz szembe a Magyar Villamos Művek új vezetése. A tavaly még Kocsis István (a jelenlegi BKV vezér) vezetése alatt álló állami vállalat számtalan olyan ügybe keveredett, melyből általában és nyilván véletlenül a rövidet húzta.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>