language

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5086]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hűtlen kezeléssel vádolják, de ártatlannak vallja magát Kozármisleny újrázni készülő polgármestere

Közokirathamisítás és hűtlen kezelés vádjával állt először a Pécsi Járásbíróság előtt Biró Károly Kozármisleny polgármestere kedden délután. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az önkormányzati választáson újrázni szándékozó városvezetőre, amennyiben az elismeri bűnösségét. Ez nem történt meg, így a tárgyalás érdemi része szeptemberben kezdődik.

Közpénzek vándoroltak a győri fideszes képviselőkhöz – állítja a civil polgármesterjelölt a kampányfinisben

Két, a győri képviselői helyekért most is induló fideszes politikus számlázott olyan cégnek, amely a győri hulladékgazdálkodó vállalattal – GYHG – állt szerződésben, majd olyan cégeknek számlázott tovább, amelyek a kifizetések után a tatabányai cégtemetőben végezték – jelentette be a Tiszta Szívvel a Városért polgármesterjelöltje, Pintér Bence keddi sajtótájékoztatón.

Abszurd pénzégetések uniós forrásból

Magyarország uniós csatlakozásának 20. évfordulóján utánanéztünk, mi történt a tíz legelbaltázottabb pénzégető beruházással. Van, aminek már nyoma sincs; van, ahol a romok még láthatók; van, ami egész jól bevált; és van, ami új kihívás elé állította a helyi önkormányzatot.

Vizsgálatot indított az Intergritás Hatóság a kazári 677 milliós minibölcsőde ügyében

Az európai uniós források felhasználásának ellenőrzéséről szóló törvény alapján az Integritás Hatóság eljárást indított a kazári minibölcsőde ügyében – posztolta ki Hadházy Ákos független képviselő azt a levelet, amit a hivataltól kapott.

Az állami mutyisorozat ékes epizódja lehet a nagy reményű csornai napelemgyár csődje

Újabb közpénzmilliárdok úsznak el azzal, hogy földbe állt az üzem, amelynek alapkövét a város szülötte, Áder János akkori államfő tette le.

A zuglói óriásberuházás kivitelezőjének meg kell állapodnia az önkormányzattal, különben nem fizet neki az állam

Hadházy Ákos zuglói országgyűlési képviselő a Transparency International segítségével kiperelte azt a szerződést, amit a Magyar Állam kötött a Bosnyák téri kormányközeli óriásberuházás kivitelezőjével, a Tiborcz István üzlettársa által irányított Bayer Construct Zrt. projektcégével. A szerződés (itt olvasható) lényege, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 244 milliárd forintért megveszi a Zugló központjában jelenleg is épülő irodakomplexumot.

Bejöttek egyeztetni. Elmondtam, mik a gondok. Pár nap múlva jött a kormányrendelet

„Ne olyan beszélgetéseket képzelj el, hogy megmondja, hogy ki fog rúgni, hanem mondjuk, hogy nem örül annak, hogy megszűnt a bizalom. Hogy nem érti, a főépítész véleménye miért különbözik a polgármesterétől. Akkor én mondtam, hogy hát igen, öt év szakmai egyetem a különbség” – mesélte Dienes János, Zugló korábbi főépítésze, amikor arról kérdeztük, milyen volt a viszonya Horváth Csabával, a kerület MSZP-s polgármesterével.

Így rendezi veszteségét az egyik Tiborcz-érdekeltség és az Áderhez köthető magántőkealap közös cége

Egymilliárdról drasztikusan leszállították az alaptőkét.

Havi bruttó 700 ezerért fizet gazdasszonyt Novák Katalinnak az állam

A Szabad György Irodaházban kapott helyet Novák Katalin titkársága, amely összesen négyfős, a volt köztársasági elnök ugyanis nemcsak személyi titkárt, kommunikációs referenst és titkárságvezetőt, de egy gazdasszonyt is igényelt. Miután Hadházy Ákos független képviselő csütörtökön kiposztolta ezt, az RTL Híradó rákérdezett a fizetésükre.
Találatok: [5086]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>