Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Gazdasági Minisztérium highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [128]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Dataplex-ügy: tovább nyomoznak

Meghosszabbították a nyomozást a korábban a Bajnai Gordon vezette Wallis érdekeltségébe tartozó Dataplex Kft. ügyében. A Magyar Nemzet információi szerint a Mavir Zrt.-vel és a Magyar Posta Zrt.-vel kötött, az állam számára kirívóan előnytelen szerződésekkel összefüggésben vizsgálódnak tovább.

Lezárult az algyői gáztároló eladása

Lezárult a Mol részesedésének értékesítése az Algyőn 2009-ben létesült 1,9 milliárd köbméter kapacitású gáztárolóbol, amely Magyarország biztonsági gázkészletén felül kereskedelmi célú készleteket is tárol - közölte a Mol a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Budai Gyula megint feljelent

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon az elszámoltatási kormánybiztos több, a Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet (VKSZI) által kötött 2007-es szerződés ügyében.

Méregdrága tanácsadók milliókért

Közbeszerzés nélkül 13,5 millió forintos tanácsadói megbízást adott a kormányzati körökben jól ismert IFUA Kft.-nek az Autóbusz Rekonstrukciós Programiroda. A tanácsadói feladatok között szerepel az autóbuszgyártók együttműködésének javítása, noha e célra korábban már megalakult a Magyar Buszgyártók Szövetsége. Az IFUA a jegybank bizalmát is élvezi, itt tréninget és konzultációt tartott.

Börtöntől félnek az állami cégvezérek

Hűtlen kezelés, törvénytelen szerződések, tiltott állami támogatás árnya lebeg a sávolyi motorpálya-beruházás felett. Az ügyben érintett állami cégek kifarolnának az ügyletből, de a Magyar Fejlesztési Bankot és a Magyar Turizmus Zrt-t is kormányhatározat kötelezi a részvételre.

Varga István: Lehet az idén MotoGP futam

Március első napjaiban alá kell írni a sávolyi motorpálya finanszírozásához szükséges hitelszerződést ahhoz, hogy az építkezést be lehessen fejezni augusztus 31-ig, és még az idén MotoGP-futamot lehessen rendezni Sávolyon - mondta az Indexnek telefoninterjúban Varga István.
Találatok: [128]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>