Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Generali-Providencia Biztosító Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Lemond-e a vádhatóság vezetője?

Továbbra sem tudni, hogy kihallgatja-e tanúként a rendőrség Keresztes Imrét, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vezetőjét a 300 millió forintos csalási ügyben. A főügyész "hölgyismerősét" érintő bűncselekmény-sorozat kapcsán számos megválaszolatlan kérdés maradt. A rendőrség egyelőre nem tudja, mikor fejeződhet be a nyomozás.

Csalás egy biztosító nevében

Különösen jelentős kárt okozó csalás bűntette miatt folyik nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon egy biztosító munkatársnője ügyfeleinek panasza miatt. A gyanúba keveredett asszony - a Generali biztosító feljelentése szerint - a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vezetőjének, dr. Keresztes Imrének az élettársa, fia pedig a BRFK gazdaságvédelmi nyomozója.

Drámaian nőtt a kartellezések száma

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) múlt évi tevékenységéről szóló éves összesített jelentést a napokban nyújtják be a parlamentnek, Ennek apropóján készített összegzést a feketelista.hu portál, amiből kiderül: a múlt évtől durván megnőtt a versenytörvényt megszegő cégek száma és a bírságok összege is.

Jogerős a 6,8 milliárdos bírság a biztosítókartell miatt

A Fővárosi Ítélőtábla elutasította a biztosítókartellben érintett valamennyi vállalkozás keresetét.

Első fokú bírósági ítélet a biztosítókartell ügyében

Az első fokú bírósági ítélet részben megváltoztatta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntését az úgynevezett biztosítókartell ügyében, mivel a Fővárosi Bíróság az alkuszcégek esetében új eljárásra kötelezte a hatóságot – közölte a GVH.
Találatok: [6]  Oldalak:   1