Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Genexpo 2010 Hungary Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Takaréklángon pislákoló nyomozások

Elszámoltatás: több korrupciós ügyben már hat éve zajlik a vizsgálat, eredmény nincs.

Nyomoznak az eltűnt pénzek után

Több fontosabb ügyben, így a moszkvai ingatlaneladás, a sanghaji világkiállítás és a mezőhegyesi ménesbirtok eladása kapcsán, valamint a sukorói földcsere ügyében indított nyomozásokban sem történt érdemi elmozdulás a nyáron. Az említett bűncselekmények elkövetői az államnak több milliárd forintos kárt okoztak.

A Genexpo 2010 Hungary tagadja, hogy olcsó égőket számlázott volna horribilis összegekért

Nem 800 forintos háztartási halogén égőket szereltek be a sanghaji expo magyar pavilonjába darabonként 13 ezer forintért, hanem különleges kivitelű, számítógéppel vezérelt LED-izzókat tartalmazó egységet, derül ki a magyar részvételt szervező Genexpo 2010 Hungary Kft. közleményéből.

Villanykörte tizenötszörös áron

A sanghaji világkiállítás magyar pavilonja körüli ügyben és a madárinfluenza elleni vakcinát gyártó Omninvest Kft.-vel szemben is feljelentést tett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) – jelentette be Papcsák Ferenc leköszönő kormánybiztos.

Papcsák „drámai céghálója”

A sanghaji világkiállítás magyar pavilonja esetén hűtlen kezelés, a H1N1 elleni vakcinát gyártó Omninvest Kft. ellen pedig jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt tett-tesz feljelentést a Kehi.

Elszámoltatás: mostantól mindent vizsgálnak

Több feljelentésről és felelőtlen közpénz-felhasználásról számolt be búcsúzó sajtótájékoztatóján Papcsák Ferenc, a posztjáról összeférhetetlenség miatt távozó elszámoltatási kormánybiztos.

A bíróságon folytatódhat az expósztori

Bár a hét végén véget ért a sanghaji világkiállítás, a magyar részvétel lebonyolításával még a Gyurcsány-kormány által megbízott Genexpo 2010 Hungary Kft. és számos alvállalkozója, valamint Huszty András korábbi kormánybiztos számára a bíróságon folytatódhat a történet.

A régi magyar kém cégének bomba üzlet volt a sanghaji expó

Alaptalanul fizettek ki 661 millió forintot a sanghaji világkiállítás magyar pavilonja fővállalkozójának, a Genexpo Kft.-nek, úgy, hogy tényleges teljesítés nem történt, vagy a költségeket eltúlzottan számolták – ez áll a lapunk birtokába került dokumentumban.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>