Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Gergényi Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [51]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Demszky cáfol, Deutsch kételkedik

Bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye miatt. Két rendőr azért áll bíróság előtt, mert állítólag több ismert ember szabálysértési ügyét "elsimították" - méghozzá állításuk szerint felsőbb kérésre, utasításra.

Elsikált szabálysértések? Juszt és Demszky is lép

A bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az ügyvédje útján az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye kapcsán. Mint ismert, két rendőr azért van bíróság előtt, mert állítólag egyes emberek szabálysértési ügyeit elsimították.

Bizonyítás hamis rendőrségi határozattal?

Biztosak lehetünk-e a rendőrségi fejléces papírra írt formailag szabályosnak látszó határozatok hitelességében? A Fővárosi Bíróságon két rendőrtiszt ellen hivatali visszaélés vádjával folyó megismételt büntetőeljárás alapján a válasz: nem.
Találatok: [51]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>