Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Giegler Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Közbeszerzéslovagé lehet az esztergomi helyi tévé, amelynek a főszerkesztője Lomnicit instruálta

Új tulajdonos érkezik Esztergom helyi tévéjéhez – a csődbe ment Viadom építési vállalkozás alapítója, más cége révén egyéb állami megbízások rendszeres nyertese. Ez az a tévé, aminek főszerkesztője médiatörténetet írt, ahogyan felkérdezte a napokban ifjabb Lomnici Zoltán CÖF-ös álcivil jogászt.

Felszámolják a hírhedt esztergomi építőt

Elrendelte a bíróság annak a cégnek a felszámolását, amely 1,4 milliárd forintért adott el Esztergom városának parkolóhelyeket a Mária Valéria mélygarázsban, ahol nemrég tartószerkezeti, teherbírási és vízszigetelési hibákat tártak fel.

Papcsákhoz fordulnak a mélygarázs ügyében

Az Orbán-kormány elszámoltatási kormánybiztosához fordul segítségért az MSZP esztergomi elnöke. Nyíri Attila szerint a fideszes városvezetés - élén Meggyes Tamással - olyan döntéseket hozott a mélygarázs ügyében, melyek kimeríthetik a hűtlen kezelés fogalmát.

Másfél milliárd egy parkolóért

Januárban adásvételi szerződést kötött Esztergom városa és a Giegler Kft. A cég 200 milló forintért vásárolt meg egy telket, amelyre szállodát építene. A város most az épülethez készülő parkolót vásárolná vissza, több mint másfél milliárd forintért - derül ki a Zoomhoz került dokumentumokból.
Találatok: [4]  Oldalak:   1