language

Intézmények:

GMS '96 Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Zárósorozat – BEFEJEZETT NYOMOZÁSOK KÖZPÉNZÜGYEKBEN

Feladta magát Torgyán tanácsadója

Előre értesítette a rendőröket érkezéséről Simon László, Torgyán egykori tanácsadója. A rendőrök pénteken hivatalosan is közölték vele, hogy többrendbeli, mitegy 150 millió forintos kárt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják egy búzaügylet kapcsán. Simon tagadta bűnösségét, de részletes vallomást egyelőre még nem tett.

Cukorbaj – ÚJABB GYANÚK SZABADI ELLEN

Betakarítás – FEJLEMÉNYEK AZ FVM-CÉGEK ÜGYÉBEN

Az FVM Torgyán költekezését vizsgálja

Miközben feljelentéskiegészítést rendelt el a rendőrség az Agrármarketing Centrum elleni, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) által tett feljelentés ügyében, az FVM saját belső ellenőrzéseket is végez. A minisztérium tavalyi gazdálkodását vizsgálják. Vonza miniszter szerint jogi lépések is elképzelhetők, ha beigazolódik a gyanú: szabálytalanul költötték el - például kutyaeledelre és rágógumira - a tavalyi reprezentációs keretet a tárca előző vezetői.

A Torgyán-villa számlái a Concordia-ügy gyanúsítottjánál

Többek között 120 millió forintnyi számlát foglaltak le annál a cégnél, amelynek vezetőjét a múlt héten vették őrizetbe a Concordia-ügy kapcsán. A számlák a Torgyán-villa építésével kapcsolatban keletkeztek.

Újabb előzetes letartóztatás a Concordia-ügyben

Előzetes letartóztatásba helyezte 30 napra a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) Fazekas Árpádot, a VIX Kft. ügyvezető igazgatóját pénteken. A Fővárosi Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó bűnsegédként elkövetett hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmény alapos gyanúja miatt indítványozta csütörtökön Fazekas Árpád előzetes letartóztatását. A gyanúsítottat kedden vette őrizetbe a rendőrség.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>