Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Gödöllő highlight_off
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Kastélyok - Trükköztek a beszámolókkal

A Gödöllői Királyi Kastély NKft. és a Helikon Kastélymúzeum NKft. belső szabályozottsága és a pénzügyi-számviteli feladatok ellátása is összességében megfelelt az előírásoknak, a tervezési, beszámolási, adatszolgáltatási feladatok ellátása szabályszerű volt, ám a vagyongazdálkodás nem felelt meg az előírásoknak - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

Érthetetlen: 50 millióból épült öt éve, de azóta sem működhet

Öt éve várják a hatósági engedélyt a gödöllőiek, hogy használhassák a településen épült veszélyeshulladék-tárolót. A Pest megyei városban több mint ötvenmillió forintnyi uniós pénzből alakítottak ki egy lerakót a lakosság számára. A polgármester szerint lenne rá igény, viszont a mai napig nem kaptak választ arra: miért nem működhet? Az LMP szerint a rezsicsökkentés áldozatáról lehet szó.

Három megye négy okmányirodájában hamisítottak tömegesen műszaki adatlapokat

Közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség húsz emberrel szemben, akik több mint 600 esetben hamis műszaki adatlapokat nyújtottak be és rögzítettek a gödöllői, az aszódi, az oroszlányi és a pétervásárai okmányirodákban. Az ügyet a Gödöllői Járásbíróság tárgyalja hamarosan.

Miért fáj a hatalomnak Kishantos?

A 452 hektárnyi biogazdaság ellehetetlenítésére nincs racionális magyarázat. Hacsak nem az, hogy kapcsolatban áll Ángyán József egykor államtitkárral. De miért büntetik Ángyánt?
Találatok: [10]  Oldalak:   1