Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Golcsa József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Húszezreskötegek a csomagtartóban

Újabb érdekes részletekre derült fény Hunvald György pénzügyeiről tegnap a Fővárosi Bíróságon az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán, az egykori szocialista polgármester sofőrjének vallomásából, aki többször látta, hogyan osztogatta főnöke a milliókat.

Vallomás a liftben: „Ma is jól kerestünk!”

Hunvald és Gál az egykori polgármester sofőrjével történt szembesítéskor tagadta a bíróságon az István utcai pénzátadást.

Hunvald-Peugeot: 81 nap alatt a Föld körül

Hunvald György egykori MSZP -s erzsébetvárosi polgármester sofőrjét 2009 augusztusában elbocsátották az önkormányzattól, és feljelentést is tettek ellene, hogy csalt a kilométerórával. Valójában – állította Golcsa József lapunknak – elbocsátása hátterében az állt, hogy terhelő vallomást tett Hunvald Györgyre, és vallomását nem volt hajlandó kihozni az ügyészségről. Ekkor üzente Hunvald a börtönből: „A Józsiban már nem szabad megbízni.” A polgármesteri autó órájával valóban mesterkedhetett valaki – bár aligha az egykori gépkocsivezető.

Hunvald György a börtönből üzente: „A Józsiban már nem szabad megbízni”

Golcsa József hat évig volt Hunvald György szocialista polgármester gépkocsivezetője a VII. kerületi önkormányzatnál. Főnöke februárban került előzetes letartóztatásba, bűnszervezetben elkövetett ingatlancsalásokkal gyanúsítják.
Találatok: [6]  Oldalak:   1