language

Személyek:

Golcsa József highlight_off

Intézmények:

MSZP

A Magyar Szocialista Párt (röviden: MSZP) magyarországi balközép szociáldemokrata párt, 1989. óta jelen van az Országgyűlésben. A párt 1989-ben alakult az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) volt tagjaiból 1989. november 21-én. 1994 és 1998, illetve 2002 és 2010 között Magyarország kormányzó pártja volt. A 2010-es választás óta ellenzékben politizál.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Húszezreskötegek a csomagtartóban

Újabb érdekes részletekre derült fény Hunvald György pénzügyeiről tegnap a Fővárosi Bíróságon az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán, az egykori szocialista polgármester sofőrjének vallomásából, aki többször látta, hogyan osztogatta főnöke a milliókat.

Vallomás a liftben: „Ma is jól kerestünk!”

Hunvald és Gál az egykori polgármester sofőrjével történt szembesítéskor tagadta a bíróságon az István utcai pénzátadást.

Hunvald-Peugeot: 81 nap alatt a Föld körül

Hunvald György egykori MSZP -s erzsébetvárosi polgármester sofőrjét 2009 augusztusában elbocsátották az önkormányzattól, és feljelentést is tettek ellene, hogy csalt a kilométerórával. Valójában – állította Golcsa József lapunknak – elbocsátása hátterében az állt, hogy terhelő vallomást tett Hunvald Györgyre, és vallomását nem volt hajlandó kihozni az ügyészségről. Ekkor üzente Hunvald a börtönből: „A Józsiban már nem szabad megbízni.” A polgármesteri autó órájával valóban mesterkedhetett valaki – bár aligha az egykori gépkocsivezető.
Találatok: [3]  Oldalak:   1