language

Személyek:

Gyekiczki András highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Demszky embere szerint nem tudták, hogy plágiumért fizetnek

Nem tudott arról, hogy egy szemináriumi dolgozatból kiollózótt tanulmányért vett fel pénzt a főváros egyik külsős megbízottja - állította az [origo]-nak Gyekiczki András, Demszky Gábor korábbi főpolgármester irodavezetője. Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint az irodavezető hibázott, amikor elfogadta a külsős által leadott anyagokat.

Furcsa dolgozatokat, gyanús szerződéseket ástak elő a Demszky-Hagyó korszakból

Hagyó Miklós munkatársainak megbízásait és több más szerződést is gyanúsnak talált az az állami számvevőszéki ellenőrzés, amely a fővárosi önkormányzat előző vezetésének utolsó időszakát vizsgálta. Az [origo] áttanulmányozta a teljes jelentést.

Öt volt városházi vezetőt jelentett fel az ÁSZ

Büntetőfeljelentést tett az Állami Számvevőszék a fővárosi önkormányzatnál talált hiányosságok és szabálytalanságok miatt. A számvevőszék öt felelős városházi vezetőt talált, ám nincs közöttük Mesterházy Ernő, Demszky Gábor bizalmasa, ahogy azt korábban állította az Index.

Milliókat fizetett a főváros szóbeli tanácsadásért

Még a hiányos belső ellenőrzés se működött a főpolgármesteri hivatalban 2009 és 2010-ben - állapította meg az Állami Számvevőszék. A fővárosi önkormányzatnál feltárt szabálytalanságok miatt büntetőfeljelentést tett a hivatal.
Találatok: [7]  Oldalak:   1