Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

gyógyszeripar highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [90]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Így gazdagodhattak az egészségügy orvosbárói

Az egészségügyi-szociális szektorban 2017-ben emelkedtek a bérek, de a havi átlagkereset így is 200 ezer forint alatt maradt. A legjobban kereső egészségügyi szakdolgozók bruttója 400 ezer forint körül volt. Akadtak azonban olyanok, akik a nagy átlag 20-25-szörösét tehették zsebre.

Mennyibe kerül az emberélet? – Gyógyszermizériák 1.

Kétrészes írásomban arra vállalkozom, hogy röviden felvázoljam a gyógyszerré válás rögös és küzdelmes útját, ismertessem a magyar gyógyszerellátás főszereplőinek helyzetét, a támogatás rendjét, az állami gyógyszerkiadások alakulását, a betegek terheit és egy-két javaslattal is éljek.

Hamis szteroidtablettákat gyártottak Budapesten ipari mennyiségben

Egy 47 éves budapesti férfi és három társa valóságos álgyógyszergyárat működtetett a budapesti XVII. kerületben és Dunaharasztiban – írja a rendőrség híroldala, a Police.hu. A gyanúsítottak 2017 áprilisától kezdve, keverőgéppel, tablettázógéppel, adagológéppel, címkéző berendezéssel felszerelkezve gyártották nagy mennyiségben az álgyógyszereket, amiket aztán futárszolgálattal küldtek különböző nyugat-európai országokba.

Tiborczék köre gazdagodhat a vérplazmán

Ne a pénz motiváljon a véradásra, erre hivatkozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amikor rendeletileg felére-harmadára csökkentette a donorok díjazását . A kiváló üzletet jelentő vérplazmával foglalkozó cégek között éppen tavaly jelent meg a Plasa Expert, amely az Orbán Viktor veje körül kialakult üzleti kör irányít.

Kitömték a multik zsebét

Egészen elképesztő folyamat zajlott le az elmúlt két évben a hazai gazdaságban, miután a kormány megduplázta a nagyvállalatoknak és a multinacionális cégeknek juttatott állami támogatások arányát, legalábbis ami a munkahelyteremtést illeti.
Találatok: [90]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>