language

Helyek:

Gyömrő highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Bűnöző is lehet polgármester, de már nem maradhat a helyén olyan könnyen, mint korábban

Nemrég Pál-Árgyelán Elvira, a Békés megyei Pusztaottlaka fideszes polgármestere úgy döntött, mégsem indul a polgármesteri címért, így az egyetlen jelölt a település egykori polgármestere, a költségvetési csalással vádolt korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György lehet – írta meg a 24. Nem példa nélküli az eset.

Sokan azt gondolták, össze fogok roppanni, mint a ropi, mondta letartóztatásáról a gyömrői polgármester

Nem az adócsalással gyanúsított bűnszervezet felszámolása, hanem ő maga lehetett a célpont, amikor tavaly szeptemberben letartóztatták, mondta Gyenes Levente. Gyömrő polgármesterét március elején engedték ki a letartóztatásból, most pedig házi őrizetből interjút adott a helyi városi adónak, a Signal Tv-nek. Az alákérdezős beszélgetésben egyébként a riporter Gyenes saját polgármesteri hivatalának kommunikációs vezetője.

Tavaszig még biztosan letartóztatásban marad az adócsalással vádolt gyömrői polgármester

További három hónapot, tehát március közepéig még letartóztatásban marad Gyömrő polgármestere, Gyenes Levente, írta a Vas Megyei Főügyészség a Telex kérdésére.

A bűnszervezet egyik strómanját is meggyanúsították a gyömrői polgármester adócsalási ügyében

A bűnszervezet egyik strómanját is gyanúsítottként hallgatta ki nemrég a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) abban a nyomozásban, amelynek egyik érintettje Gyömrő ellenzéki polgármestere – értesült a Magyar Nemzet. Gyenes Leventét szeptember közepén vették őrizetbe, majd tartóztatták le. Úgy tudjuk, a költségvetési csalással gyanúsított településvezető letartóztatását két hónappal meghosszabbította a bíróság.

Letartóztatták Gyömrő ellenzéki polgármesterét

A Magyar Nemzet információi szerint a NAV nyomozói a napokban őrizetbe vették, majd a bíróság csütörtökön le is tartóztatta Gyömrő ellenzéki polgármesterét, Gyenes Leventét és társait. Úgy tudjuk, az ügyben bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt van folyamatban eljárás.

Hónapokig tartó bénázás után vetettek véget az adócsaló polgármester kiskapuzásának

A bíróság jogerősen is kimondta, hogy Gyömrő első embere nem lehet tovább városvezető. Gyenes Levente hónapok óta valami egész elképesztő dolgot művelt.

Kimondták Gyenes Levente méltatlanságát

Méltatlannak mondta ki Gyömrő polgármesteri tisztségére az adócsalásért tavaly jogerősen szabadságvesztésre ítélt Gyenes Leventét a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság (BKKMB) – értesült lapunk a nem jogerős döntésről. Információnkat egyelőre sem a polgármester, sem az eljárást kezdeményező Pest Megyei Kormányhivatal (PMKH) nem tudta megerősíteni.

A gyömrői polgármesterkedő

„Nem vagyok erkölcstelen, a jog most mellettem áll.” Interjú Gyenes Leventével.

Az Igazságügyi Minisztériumnak dolgoznia kell rajta, hogy erkölcsi bizonyítvány nélkül ne lehessen valaki polgármester

Az Igazságügyi Minisztériumnak (IM) jogi megoldást kell kidolgoznia annak érdekében, hogy erkölcsi bizonyítvány híján ne lehessen polgármesteri tisztet betölteni – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter pénteken.
Találatok: [29]  Oldalak:   1 2 3   >  >>