Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Gyöngyös highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Egymilliárdot eltapsoltak rá, kétszer átadták, mégis a semmibe vezet a gyöngyösi elkerülő út

Közel egymilliárdot költöttek rá az elmúlt tíz évben, mégis a semmibe vezet az a gyöngyösi elkerülő út, ami funkcióját tekintve totálisan használhatatlan arra, amire tervezték. A PestiSrácok.hu utánajárt annak, hogy miért is nem készült el az a 6 kilométeresre tervezett gyöngyösi elkerülő út, amit még az MSZP-kormány idején kezdtek el építeni, 2004-ben.

Milliárdos vita a HospInvesttel

Évekig biztosan senki nem jut majd hozzá a pénzéhez azok közül, akiknek a HospInvest tartozik. A kisbeszállítók pedig nagy valószínűséggel soha nem kapják meg kintlévőségüket a csődbe jutott kórház-üzemeltetőtől. A cég felszámolója ötmilliárd forintot tart jogosnak az ennél sokkal nagyobb összegű követelésből.

A HospInvest elismerte: megsértette a közbeszerzési törvényt

Megsértettük a közbeszerzési törvényt – ismerte el a HospInvest Zrt. alelnöke. A Heves megyében 20 évre monopolhelyzetbe került kórház-üzemeltető vállalat vezetőit azonban ez a tény nem érdekli. Szerintük az intézményeket áruba bocsátó önkormányzatokat terheli a felelősség.

Hamisítással gyanúsítják a gyöngyösi főtűzoltót

Névtelen feljelentés alapján indított nyomozást a gyöngyösi tűzoltóparancsnok ellen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A parancsnok ügyét korábban már vizsgálta az ügyészség, a hatvani rendőrök és a gyöngyösi önkormányzat is - eredménytelenül.
Találatok: [6]  Oldalak:   1