Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

H. Elliott Greene & Associates highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Blokkolja a rendőrség az elszámoltatást?

A Magyar Nemzet információi szerint legkevesebb nyolc olyan büntetőeljárást zárt le a közelmúltban a rendőrség, amely Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése alapján indult.

New Yorkban is panama készülhetett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt annak a szerződésnek az ügyében, amelyet Faller Jenő volt szakállamtitkár mellett a moszkvai kereskedelmi kirendeltség áron aluli értékesítése kapcsán gyanúba keveredett Fekszi Márta korábbi államtitkár is aláírt 2009 decemberében.

Külügyesek ellen nyomoznak Mr. Green miatt

A Legfőbb Ügyészség nyomozást rendelt el a Green-ügyben, azaz annak a furcsa szerződésnek kapcsán, amelynek alapján 44 millió dollárt próbáltak kiszedni a magyar államból, anélkül, hogy a pénz ellenértékéért bármit kaptunk volna.

Nyomozás a külügy New York-i üzlete miatt

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Legfőbb Ügyészség hétfőn annak a szerződésnek a kapcsán, amelyet Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár, illetve Faller Jenő szakállamtitkár, Gyurcsány Ferenc bizalmasa írt alá még 2009-ben egy floridai adótanácsadó céggel – értesült lapunk.

Tizet adnánk a nyolcezermillióból Mr. Greennek

Gyanús szerződést kötött pont egy éve a külügy egy amerikai ügyvédi irodával, hogy alkudozzon New Yorkkal egy ottani magyar ingatlanra kirótt 121 millió dolláros adóról.

New York-ig érnek a "az új Tocsik-ügy" szálai

Moszkvában áron alul, a szabályok megkerülésével adott el egy ingatlant a magyar diplomácia, New Yorkban pedig irreális áron kötöttek szerződést egy olyan adótartozás lerendezésére, amit ki sem kellett fizetni - az ügyek mögött törvénytelenségeket gyanít a Fidesz és belső vizsgálatot indított a Külügyminisztérium.

A külügy vizsgálatot indított Mr. Green miatt

Belső vizsgálatot indított a Külügyminisztérium egy amerikai adótanácsadó cég márciusi megbízása miatt. A cégnek a magyar állam New York felé fennálló adótartozását kellett lealkudnia, de Magyarország júliusban felmondta a szerződést.
Találatok: [10]  Oldalak:   1