Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Hatala József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Bűncselekmény hiányára hivatkozva felmentették az ajkai szocialista polgármestert

Dr. Aradi-Kiss Zita bírói tanácsa minden vádpont alól, bűncselekmény hiányában felmentette Schwartz Béla ajkai polgármester és társait. Az indoklás szerint sok volt az eljárási hiba, és nem állnak fenn azok a feltételek, melyek alapján sikkasztás bűntettéről beszélhetnénk.

A miniszterek döntöttek arról, melyik bizalmasuknak jár a kiemelt fizetés

A minisztereknek tavaly még jogukban állt növelni a bizalmasaik fizetését, ezzel magyarázható, hogy négy miniszteri biztos jobban keresett, mint néhány helyettes államtitkár. Egy törvénymódosítás miatt januártól viszont csökkenteni kellett a díjazásukat - állítja a BM. Ám ezzel a Miniszterelnökség nem ért egyet, szerintük januártól is járhat a biztosoknak a 30%-os plusz.

Konkurenciaharc milliókkal megkent rendőrfőtisztekkel?

Újabb két magas beosztású, a szervezett bűnözés elleni nyomozati munkában kulcspozícióban lévő rendőrt vett őrizetbe az ügyészség korrupció gyanújával. A budapesti éjszakai élet rég ismert alakja a nyomozás eddigi adatai szerint havonta milliókat fizetett vezető rendőröknek.

Nem a rendőrség nyomoz

Különböző hatósági vizsgálatok kereszttűzébe került az egy címre bejegyzett Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. és a Zömök Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft. Hatalmas bevételét a rendőrség felső köreivel is sokféleképpen kapcsolatba hozható Eclipse a gyanú alapján Katzenbach Imre egykori profi futballista sülysápi számlagyára segítségével tette adómentessé.
Találatok: [5]  Oldalak:   1