language

Intézmények:

Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [625]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Úgy szórják a százmilliárdokat a rezsialapból, mintha nem lenne holnap

Ahhoz képest, hogy a „rezsivédelem” a jelek szerint alapvetően befolyásolja Magyarország költségvetését, mérlege, pénzügyi folyamatai meglehetős nehezen követhetők. Az Orbán-kormány tavaly év végén 670 milliárd forintról 2610 milliárd forintra növelte a rezsialapnak is nevezett „rezsivédelmi alap” idei keret-tervét.

A kormány kedvére és indokolatlanul piszkál bele piaci szerződésekbe

Legutóbb a kormány az önkormányzati cégek és a gázkereskedők közti szerződéseket írta felül egy rendelettel. Az önkormányzatok megsegítése méltányolható szempont, de lehetett volna olyan megoldást találni, ami nem vet fel jogbiztonsági-alkotmányossági aggályokat.

Versenytorzító hagyományt folytat a kormány a nemzetstratégiai jelentőségű Vodafone-felvásárlással

Közel egy évtizede teremtette meg magának a lehetőséget az Orbán-kabinet arra, hogy közérdekre hivatkozva nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítsen át sok milliárd forint értékű céges tranzakciókat, kizárva így az ügyletek vizsgálatából a Gazdasági Versenyhivatalt.

A lakossági napelemprojekteknek annyi, Mészáros Lőrincnek nem kell aggódnia

Már engedélyezték, hogy a sokmilliárdos napelemparkhoz megépüljön a vezeték, amelyen az országos hálózatba táplálható a megtermelt villamos energia.

Márki-Zayék feljelentést tettek a CÖF-nek juttatott pénzek miatt

A Mindenki Magyarországa Mozgalom feljelentést tett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt feljelentette a CÖF-öt Márki-Zay mozgalma

Feljelentést tettek különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt, közölte szombaton a Mindenki Magyarországa Mozgalom. Az MTI-hez eljutatott közlemény szerint a CÖF-CÖKA 508 millió forint támogatást kapott az állami tulajdonú MVM-től "közgondolkodás javítására". Az összegből 433 milliót forintot 4 darab mindössze 1-2 perces videókra költött a Civil Összefogás Fórum, írják.

Feljelentést tettek a CÖF támogatásával kapcsolatban

A Mindenki Magyarországa Mozgalom feljelentést tett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt

Pert indít a CÖF ellen Márki-Zay Péter mozgalma

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás miatt.

Offshore cég és Habony köre is felbukkan az oroszlányi erőmű eladása körül

Az Átlátszó megpróbálta megtudni, mennyiért adta el a Vértesi Erőmű Zrt. az erőművet, de nem adják ki az adatokat.
Találatok: [625]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>