language

Kulcsszavak:

háttér highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5025]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Utánajártunk, miért tartóztatták le Suha György volt tiszteletbeli konzult

Keressük a magyarázatot arra, miért tartóztatták le a rendszerváltás óta minden kormány által elfogadott Suha György Afrika-szakértő diplomatát. Kérdés, szerepe lehetett-e ebben annak, hogy bírálta az Orbán Gáspár által ambicionált csádi katonai missziót.

Évente 200 milliárd forintot fizetünk zsebbe a szakiknak

Mindenki érzékeny az árakra, de hatósági ellenőrzés alig létezik, a szankcióknak pedig nincs visszatartó erejük – foglalta össze az Economx megkeresésére a lakosság részére számla nélkül végzett feketemunka okait az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnöke, aki szerint az úgynevezett előszűrt ellenőrző rendszer sokat segíthetne a helyzeten, csak következetesebben kellene alkalmazni.

Így rendezi veszteségét az egyik Tiborcz-érdekeltség és az Áderhez köthető magántőkealap közös cége

Egymilliárdról drasztikusan leszállították az alaptőkét.

Végleges: a református egyházé a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet

Az intézményben minden eddig oda járó beteget változatlanul kezelnek.

Megvan, ki működteti Dani García világhírű séf éttermét Tiborcz ötcsillagos szállodájában

A gasztrocég vezetője már az elhíresült Eliosnál is dolgozott együtt a kormányfő vejével.

Először felügyelheti EU-testület a lobbiszabályok betartását

Az alkotmányügyi szakbizottság után a héten várhatóan az EP plenárisa is támogatni fogja egy uniós szintű etikai testület felállítását, amely egyelőre hét EU-intézményben felügyeli majd a választott politikusokra és tisztviselőkre vonatkozó magatartási szabályok betartását.

Dől a közpénz a Batthyány Lajos Alapítványhoz, de gazdálkodása lényegében átláthatatlan

A BLA nem egy mezei alapítvány, 2021 tavaszán úgynevezett közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvánnyá minősítették. Egyúttal jelentős ingatlanvagyont is kapott a magyar államtól, fő szponzora pedig a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda.

VSquare: Orbán Gáspár felel az új Nemzetbiztonsági Tanács külpolitikai és kényes diplomáciai ügyekkel foglalkozó részlegéért

A miniszterelnök fia startupként tekint a csádi misszióhoz hasonló vállalkozásokra, és őszintén hisz benne, hogy a távoli országokban kínálkozó, olykor szokatlan, máskor kockázatos lehetőségek kihasználásával növelni tudja Magyarország befolyását, tekintélyét és természetesen a bevételeit is.
Találatok: [5025]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>