Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Helyi Téma highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Pecina-Vitézy biznisz? Mediaworks-jelzálog a Helyi Téma védjegyein

Tavaly óta hiába próbál pénz csinálni a felszámoló Vitézy Tamás nyugalmazott oligarcha és Orbán-rokon becsődölt újságja, a Helyi Téma védjegyeiből. A védjegyeken a minap föltűnt az Ausztriában sikkasztásra felbujtás miatt bíróság előtt álló Heinrich Pecina pénzember érdekeltségében álló, egyebek mellett a Népszabadságot megjelentető Medeiaworks-csoport egyik cégének jelzálogjoga.

Megbízások innen-onnan

Az Orbán Viktorral jó kapcsolatban álló Vitézy család médiaérdekeltsége fideszes önkormányzatoktól kap tízmilliós megbízásokat, míg a Z.I.B. Consulting Kft. - illetve az ahhoz kötődő ügyvédi iroda - állami tenderen jut ennél jóval nagyobb összegű feladatokhoz. Az állami pénzekből - mint arról beszámoltunk - jut a Simicska Lajos vezette Mahir-cégcsoportnak is.

MSZP: Fidesz-reklám közpénzből Veszprém megyében

A Fidesz ajkai önkormányzati és a tapolcai polgármester-jelöltjét mutatták be és reklámozták közpénzen a Veszprém megyében megjelenő, Helyi Téma című hetilapban, a megyei önkormányzat által finanszírozott oldalakon - mondta Pusztai István, a megyei közgyűlés szocialista frakciójának vezetője kedden sajtótájékoztatón Veszprémben.
Találatok: [6]  Oldalak:   1