Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Hérosz Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A BKK-nál már gyakorlat bukott vezetőket alkalmazni

Újabb meghökkentő személyzeti döntésre készül a Budapesti Közlekedési Központ. A Design Terminál beruházása körüli botrányban érintett Központi Szolgáltatási Főigazgatóság akkori pénzügyi vezetőjét alkalmaznák. Még szép, hogy pénzügyi vezetőként.

Navracsicsék megnyitották a Gyurcsány-korszak botránykövét

Hét év, az eredetileg tervezett összeg duplája, körülbelül egymilliárd forint elköltése, titkosított vizsgálat, felsővezetők kirúgása, rendőrségi nyomozás, politikusi ígérgetések és petíciók után 2011. július 1-én váratlanul megnyitott a budapesti Design Terminál. A volt Erzsébet téri buszpályaudvar épületében működő design központtal ambiciózus tervei vannak a jelenlegi kormányzatnak, de eddigi történetével inkább a hanyagság, a korrupció és a pénzpazarlás állatorvosi lova lett.

Műjég és szennyvíz: elszámoltatná Demszkyt a Fidesz

Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul a Fidesz a csepeli szennyvíztisztító és a műjégpálya felújítása miatt a fővárosi Fidesz, előbbi miatt akár duplájára is nőhet a csatornadíj.

Csontváz a Miniszterelnöki Hivatal szekrényeiben: nyomoz a rendőrség

Január 4-e óta nyomoz a rendőrség az Erzsébet téri Design Terminál ügyében. A beruházást lebonyolító Központi Szolgáltatási Főigazgatóság két vezetője pedig távozott tisztségéből.

Így folyik szét az állam pénze, avagy miért nincs kész a Design Terminál?

Tíz évig nem nyilvános az a jelentés, melyből kiderül, miért nem volt elég öt év és közel kilencszázmillió forint a budapesti volt Volánbusz pályaudvar felújítására, ahol 2006 óta a Design Terminálnak kellene működnie.

Félkészre hibernált terminál

Ellopkodott berendezések, többször szétázott padlózat, nincs áram a fűtő-szellőztető rendszer beüzemeléséhez; öt év és egymilliárd forint nem volt elég, hogy a kancellária ellátócége, a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság rendbe tegye az Erzsébet téri régi Volán-buszpályaudvar épületeit.
Találatok: [10]  Oldalak:   1